Aktualności

II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia”. Znamy zakwalifikowane drużyny

II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia”. Znamy zakwalifikowane drużyny

Artur Lenczewski, szef kuchni i właściciel  bistro „Talerz smaku” w Choroszczy zaprasza 12 marca 2022 r. do hotelu „Pięć dębów” w Supraślu na drugą edycję konkursu „Smaki Podlasia. Formułą konkursu jest black box.

Do konkursu zakwalifikowało się dziewięć drużyn:

  • Maciej Wiśniewski, Michał Prokurski – Drużyna Synkowie Białystok,
  • Wiktoria Długosz, Kamil Rogoziński – Hotel Felix Warszawa,
  • Piotr Soroka, Sebastian Marek – Pawilon Towarzyski Białystok,
  • Kamil Paszkowski, Przemysław Sturgulewski – Nowa Szekla Tawerna & Bar Concept By
  • Marcin Budynek Augustów,
  • Piotr Purol, Beata Stoś – Weranda Home Sławice,
  • Robert Biercewicz, Mariusz Bunia – Da Aldo Ristorante Warszawa,
  • Dorian Maciej Łepkowski, Paweł Świderski – Centrum Konferencyjno-Bankietowe Rozłogi,
  • Mateusz Kowalkowski, Szymon Kruszewski – Restauracja Rukola Dywity i Restauracja Kardamon Olsztyn, 
  • Borys Sikorski, Michał Filipczuk – Restauracja Pocztowa Gorzów Wielkopolski.

W tym roku zmagania oceniać będzie jury w składzie:

  • Artur Zaskurski,
  • Marcin Bożek,
  • Sebastian Cichy,
  • Bartosz Turowski,
  • Daniel Jakubiec,
  • Piotr Szczypior Szczygielski, 
  • Sławomir Miotek,
  • Damian Sasinowski,
  • Michał Arciszewski,
  • Dawid Siniło,
  • Krystian Sosnowki.

Wszelkie pytania i wątpliwości należy kierować pod adres [email protected] lub bezpośrednio do organizatora: Artur Lenczewski, tel. 512 745 568.

II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia”. Znamy zakwalifikowane drużyny

II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia”. Znamy zakwalifikowane drużyny

Artur Lenczewski, szef kuchni i właściciel  bistro „Talerz smaku” w Choroszczy zaprasza 12 marca 2022 r. do hotelu „Pięć dębów” w Supraślu na drugą edycję konkursu „Smaki Podlasia. Formułą konkursu jest black box.

Do konkursu zakwalifikowało się dziewięć drużyn:

  • Maciej Wiśniewski, Michał Prokurski – Drużyna Synkowie Białystok,
  • Wiktoria Długosz, Kamil Rogoziński – Hotel Felix Warszawa,
  • Piotr Soroka, Sebastian Marek – Pawilon Towarzyski Białystok,
  • Kamil Paszkowski, Przemysław Sturgulewski – Nowa Szekla Tawerna & Bar Concept By
  • Marcin Budynek Augustów,
  • Piotr Purol, Beata Stoś – Weranda Home Sławice,
  • Robert Biercewicz, Mariusz Bunia – Da Aldo Ristorante Warszawa,
  • Dorian Maciej Łepkowski, Paweł Świderski – Centrum Konferencyjno-Bankietowe Rozłogi,
  • Mateusz Kowalkowski, Szymon Kruszewski – Restauracja Rukola Dywity i Restauracja Kardamon Olsztyn, 
  • Borys Sikorski, Michał Filipczuk – Restauracja Pocztowa Gorzów Wielkopolski.

W tym roku zmagania oceniać będzie jury w składzie:

  • Artur Zaskurski,
  • Marcin Bożek,
  • Sebastian Cichy,
  • Bartosz Turowski,
  • Daniel Jakubiec,
  • Piotr Szczypior Szczygielski, 
  • Sławomir Miotek,
  • Damian Sasinowski,
  • Michał Arciszewski,
  • Dawid Siniło,
  • Krystian Sosnowki.

Wszelkie pytania i wątpliwości należy kierować pod adres [email protected] lub bezpośrednio do organizatora: Artur Lenczewski, tel. 512 745 568.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Drugi konkurs nominowany rozstrzygnięty. Znamy zwycięzców Kulinarnego Rajdu Mistrzów

Wielki Finał II Edycji Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

Piotr Jaskulski dołącza do Columbus Polska

Kluczowe wydarzenie dla branży HoReCa – już 30. raz w Krakowie!

I Mistrzostwa Polski Szkół Gastronomicznych

Za nami fantastyczna edycja Chefs Academy 2022!