...

Aktualności

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2022

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2022

Tegoroczna edycja Festiwalu Kuchni Międzynarodowej odbędzie się 6 kwietnia w hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem. Podczas święta międzynarodowe smaki będą odkrywać: Sylwester Lis, Janusz Garncarczyk, Kamil Tłuczek Ana Florencia Davila i Grzegorz Miśta. Wydarzenie poprowadzą Paweł Kaczmarek i Maciej Król. W transmisji online będzie można zobaczyć degustacyjną kolację 5 wspaniałych szefów kuchni.

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2022 rozpocznie się 6 kwietnia 2022 r. o godz. 15.00 od strefy targowej i pokazów live cooking. O godz. 16.45 organizatorzy zapraszają na akcję charytatywną dla Niko Leśnika. Prezentacja główna festiwalu, czyli pięć dań przygotowanych przez szefów kuchni w formie degustacyjnej odbędzie się o godz. 17.00. Wejście na festiwal możliwe jest tylko za okazaniem zaproszenia.

Możesz wziąć udział w wydarzeniu w wersji online – wystarczy, że wypełnisz formularz na stronie Unilever Food Solutions. Transmisja na żywo online odbędzie się 6 kwietnia 2022 r. o godz. 17.00.

Partnerami wydarzenia są:

AMT Gastroguss Polska

Aviko HoReCa Polska

Barbara Luijckx

Bonduelle Food Service Polska

Carte D’Or

ChemaN

Diversey Polska

Fine Dine

Hochland Professional Polska

JA WOLĘ W DOMU

GastroPlus24

Kocham Wodę – bezbutlowe dystrybutory wody

Kuchnie Świata

Lantmännen Unibake

Schulstad

Moguntia Food Polska

Best CS

Purena

Siedlisko Stawiki

RM GASTRO

Tecnoinox.pl

Upfield Professional PL

Vortumnus

Winterhalter Polska

Zakłady Mięsne WADOWICE

oraz Unilever Food Solutions Polska

Patronat medialny:

Restaurant Management

Technicznie wydarzenie realizuje:

Especto Agencja Eventowa

Reportaż fotograficzny:

MediaGraf Agencja Reklamy

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2022

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2022

Tegoroczna edycja Festiwalu Kuchni Międzynarodowej odbędzie się 6 kwietnia w hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem. Podczas święta międzynarodowe smaki będą odkrywać: Sylwester Lis, Janusz Garncarczyk, Kamil Tłuczek Ana Florencia Davila i Grzegorz Miśta. Wydarzenie poprowadzą Paweł Kaczmarek i Maciej Król. W transmisji online będzie można zobaczyć degustacyjną kolację 5 wspaniałych szefów kuchni.

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2022 rozpocznie się 6 kwietnia 2022 r. o godz. 15.00 od strefy targowej i pokazów live cooking. O godz. 16.45 organizatorzy zapraszają na akcję charytatywną dla Niko Leśnika. Prezentacja główna festiwalu, czyli pięć dań przygotowanych przez szefów kuchni w formie degustacyjnej odbędzie się o godz. 17.00. Wejście na festiwal możliwe jest tylko za okazaniem zaproszenia.

Możesz wziąć udział w wydarzeniu w wersji online – wystarczy, że wypełnisz formularz na stronie Unilever Food Solutions. Transmisja na żywo online odbędzie się 6 kwietnia 2022 r. o godz. 17.00.

Partnerami wydarzenia są:

AMT Gastroguss Polska

Aviko HoReCa Polska

Barbara Luijckx

Bonduelle Food Service Polska

Carte D’Or

ChemaN

Diversey Polska

Fine Dine

Hochland Professional Polska

JA WOLĘ W DOMU

GastroPlus24

Kocham Wodę – bezbutlowe dystrybutory wody

Kuchnie Świata

Lantmännen Unibake

Schulstad

Moguntia Food Polska

Best CS

Purena

Siedlisko Stawiki

RM GASTRO

Tecnoinox.pl

Upfield Professional PL

Vortumnus

Winterhalter Polska

Zakłady Mięsne WADOWICE

oraz Unilever Food Solutions Polska

Patronat medialny:

Restaurant Management

Technicznie wydarzenie realizuje:

Especto Agencja Eventowa

Reportaż fotograficzny:

MediaGraf Agencja Reklamy

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

GASTROTARGI SMAKKi 2024 przestrzenią biznesowego networkingu

Przed nami Bocuse d’Or Polad 2021. Znamy nazwiska finalistów!

Transgourmet Foodservice i Selgros ogłaszają plany rozwoju na 30. Targach HORECA® w Krakowie [VIDEO]

Inauguracja Katowickiego Klubu Kolacyjnego i wyjątkowy wieczór kulinarno-kulturalny

Rusza kolejna edycja konkursu Transgourmet i Selgros dla młodych kucharzy

Bocuse d’Or Poland 2023 – ruszyły zgłoszenia!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.