...

Videoblog

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.

Play Video
Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Opowieść o historii smaku – rozmowa z Ernestem Jagodzińskim

Zapraszamy do obejrzenia wywiadu z Ernestem Jagodzińskim, szefem kuchni Autentyk – kuchnia i ludzie. Ernest opowiada o produktach Koppert Cress i ich zastosowaniu w gastronomii.

Play Video

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Czarniak / sałata z kwiatów i ziół / młoda cukinia / espuma z Basilura / kawior / ośmiornica

Chefs Academy 2022

Wegański tuńczyk Ernesta Jagodzińskiego

Chefs Academy 2022. Zapraszamy na warsztaty kulinarne!

Najzdrowszy alkohol na świecie (część 2)

Bajeczna Boreczna- rozmowa z Wojciechem Harapkiewiczem

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.