Boreczna to wyjątkowe miejsce pod wieloma względami, piękne widoki, ciekawa aranżacja, profesjonalna i przyjazna obsługa oraz niesamowita kuchnia. Zapraszamy do rozmowy z Chefem Wojciechem Harapkiewiczem, który zabiera Gości w kulinarną podróż.
Boreczna to wyjątkowe miejsce pod wieloma względami, piękne widoki, ciekawa aranżacja, profesjonalna i przyjazna obsługa oraz niesamowita kuchnia. Zapraszamy do rozmowy z Chefem Wojciechem Harapkiewiczem, który zabiera Gości w kulinarną podróż.
Boreczna to wyjątkowe miejsce pod wieloma względami, piękne widoki, ciekawa aranżacja, profesjonalna i przyjazna obsługa oraz niesamowita kuchnia. Zapraszamy do rozmowy z Chefem Wojciechem Harapkiewiczem, który zabiera Gości w kulinarną podróż.
Udostępnij!
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.