...

Aktualności

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa ponownie na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów!

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa ponownie na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów!

Wielkimi krokami zbliża się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów – jedno z największych w Polsce wydarzeń edukacyjnych dla branży HoReCa. Już 24 października w Warszawie uczestnicy będą mieli okazję wziąć udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych o najnowszych trendach kulinarnych, tajnikach kuchni regionalnych oraz rozwoju biznesu gastronomicznego. Profesjonalni doradcy i Szefowie Kuchni z Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa zapraszają na swoje stoisko, wypełnione kreatywnością, inspirującymi smakami oraz wysokiej jakości produktami. 

Celem Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów jest poszerzenie wiedzy i kompetencji, a także integracja i networking osób pracujących w branży HoReCa. Oprócz wykładów i paneli dyskusyjnych, na uczestników czekać będzie przestronna strefa ekspozycyjna, w której swoje produkty i usługi zaprezentują najwięksi dostawcy z całego kraju. Główną atrakcją stoiska Transgourmet i Selgros będą pokazy gotowania na żywo poprowadzone przez kucharzy z Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Poza degustacją dań przygotowanych przez Ekspertów Kulinarnych Instytutu odwiedzający będą mieli możliwość zapoznania się z asortymentem marek własnych Transgourmet dla gastronomii i cieszącą się wielką popularnością marką Topseller. Doradcy obecni na stoisku opowiedzą również o ofercie produktowej dla gastronomów i firm zajmujących się zbiorowym żywieniem, a także czynnikach wpływających na wysoki poziom Service Level – własnej profesjonalnej flocie samochodów, nowoczesnym Centrum Logistyczno-Magazynowym oraz doświadczonej kadrze, która doskonale zna potrzeby klientów HoReCa.

– Aktualna sytuacja branży gastronomicznej nadal jest wymagająca, dlatego nieustannie pracujemy nad jakością, asortymentem i korzystną ofertą cenową. Chcemy dostarczać restauracjom produkty, które spełnią oczekiwania Szefów Kuchni i ich najbardziej wymagających Gości. Aby bliżej poznać portfolio produktów oraz usług Transgourmet i Selgros dla gastronomii, wystarczy odwiedzić nasze stoisko. Nasi Doradcy Klienta będą dostępni dla odwiedzających przez cały czas trwania wydarzenia – mówi Cezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros.

Udział w Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów wpisuje się w misję Transgourmet i Selgros, jaką jest podnoszenie standardów w branży gastronomicznej i wspieranie młodych talentów. W tym celu organizowane są liczne warsztaty, szkolenia i konkursy kulinarne. Już tydzień po zakończeniu Kongresu w Instytucie Kulinarnym odbędzie się największe tegoroczne wydarzenie. Siedmiu szefów kuchni z krajów, w których działa Transgourmet, zmierzy się ze sobą w powracającym po pandemicznej przerwie konkursie “Chefs en Or”. Aby działać jeszcze efektywniej w zakresie rozwoju polskiej gastronomii, Transgourmet i Selgros od lat ściśle współpracuje z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni. Efekty tego partnerstwa to nie tylko liczne medale przywożone przez Narodową Reprezentację Kucharzy z międzynarodowych, prestiżowych imprez, ale także merytoryczne wsparcie w dostosowaniu oferty idealnie skrojonej pod potrzeby branży, czy współpraca w tworzeniu kulinarnych wydarzeń na najwyższym, światowym poziomie.  

– Zależy nam na rozwoju branży HoReCa i zwiększaniu świadomości kucharzy i restauratorów. Zbliżający się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów będzie dla nas nie tylko okazją do zaprezentowania swoich produktów i pokazów live cooking, lecz przede wszystkim możliwością spotkania z naszymi klientami. To doskonała okazja do wymiany doświadczeń oraz porozmawiania o współpracy. Zwłaszcza, że w trakcie wydarzenia ogłosimy plany dalszego rozwoju naszych obu kanałów sprzedaży dla gastronomii – dodaje Cezary Furmanowicz.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów odbędzie się 24 października w Warszawskim Centrum EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. W wydarzeniu bezpłatnie mogą wziąć udział osoby związane z branżą HoReCa. Szczegóły na kongresszefowkuchni.pl.

Źródło: Selgros

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa ponownie na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów!

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa ponownie na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów!

Wielkimi krokami zbliża się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów – jedno z największych w Polsce wydarzeń edukacyjnych dla branży HoReCa. Już 24 października w Warszawie uczestnicy będą mieli okazję wziąć udział w prelekcjach i panelach dyskusyjnych o najnowszych trendach kulinarnych, tajnikach kuchni regionalnych oraz rozwoju biznesu gastronomicznego. Profesjonalni doradcy i Szefowie Kuchni z Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa zapraszają na swoje stoisko, wypełnione kreatywnością, inspirującymi smakami oraz wysokiej jakości produktami. 

Celem Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów jest poszerzenie wiedzy i kompetencji, a także integracja i networking osób pracujących w branży HoReCa. Oprócz wykładów i paneli dyskusyjnych, na uczestników czekać będzie przestronna strefa ekspozycyjna, w której swoje produkty i usługi zaprezentują najwięksi dostawcy z całego kraju. Główną atrakcją stoiska Transgourmet i Selgros będą pokazy gotowania na żywo poprowadzone przez kucharzy z Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Poza degustacją dań przygotowanych przez Ekspertów Kulinarnych Instytutu odwiedzający będą mieli możliwość zapoznania się z asortymentem marek własnych Transgourmet dla gastronomii i cieszącą się wielką popularnością marką Topseller. Doradcy obecni na stoisku opowiedzą również o ofercie produktowej dla gastronomów i firm zajmujących się zbiorowym żywieniem, a także czynnikach wpływających na wysoki poziom Service Level – własnej profesjonalnej flocie samochodów, nowoczesnym Centrum Logistyczno-Magazynowym oraz doświadczonej kadrze, która doskonale zna potrzeby klientów HoReCa.

– Aktualna sytuacja branży gastronomicznej nadal jest wymagająca, dlatego nieustannie pracujemy nad jakością, asortymentem i korzystną ofertą cenową. Chcemy dostarczać restauracjom produkty, które spełnią oczekiwania Szefów Kuchni i ich najbardziej wymagających Gości. Aby bliżej poznać portfolio produktów oraz usług Transgourmet i Selgros dla gastronomii, wystarczy odwiedzić nasze stoisko. Nasi Doradcy Klienta będą dostępni dla odwiedzających przez cały czas trwania wydarzenia – mówi Cezary Furmanowicz, Dyrektor Marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros.

Udział w Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów wpisuje się w misję Transgourmet i Selgros, jaką jest podnoszenie standardów w branży gastronomicznej i wspieranie młodych talentów. W tym celu organizowane są liczne warsztaty, szkolenia i konkursy kulinarne. Już tydzień po zakończeniu Kongresu w Instytucie Kulinarnym odbędzie się największe tegoroczne wydarzenie. Siedmiu szefów kuchni z krajów, w których działa Transgourmet, zmierzy się ze sobą w powracającym po pandemicznej przerwie konkursie “Chefs en Or”. Aby działać jeszcze efektywniej w zakresie rozwoju polskiej gastronomii, Transgourmet i Selgros od lat ściśle współpracuje z Ogólnopolskim Stowarzyszeniem Szefów Kuchni i Cukierni. Efekty tego partnerstwa to nie tylko liczne medale przywożone przez Narodową Reprezentację Kucharzy z międzynarodowych, prestiżowych imprez, ale także merytoryczne wsparcie w dostosowaniu oferty idealnie skrojonej pod potrzeby branży, czy współpraca w tworzeniu kulinarnych wydarzeń na najwyższym, światowym poziomie.  

– Zależy nam na rozwoju branży HoReCa i zwiększaniu świadomości kucharzy i restauratorów. Zbliżający się Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów będzie dla nas nie tylko okazją do zaprezentowania swoich produktów i pokazów live cooking, lecz przede wszystkim możliwością spotkania z naszymi klientami. To doskonała okazja do wymiany doświadczeń oraz porozmawiania o współpracy. Zwłaszcza, że w trakcie wydarzenia ogłosimy plany dalszego rozwoju naszych obu kanałów sprzedaży dla gastronomii – dodaje Cezary Furmanowicz.

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów odbędzie się 24 października w Warszawskim Centrum EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie. W wydarzeniu bezpłatnie mogą wziąć udział osoby związane z branżą HoReCa. Szczegóły na kongresszefowkuchni.pl.

Źródło: Selgros

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Nowe dwudniowe szkolenia w Akademii Inspiracji MAKRO Polska

Start zapisów na V spotkanie Food Working. Temat: „Nowe technologie i AI w branży spożywczej i HoReCa”

Garmaż od Ukrainek. Nowa akcja pomocowa od Grupy Arche

Nowy Rok i nowe rozdanie w Academy Bocuse d’Or Poland

Tork ponownie uhonorowany nagrodą Business Superbrands

Poland 100 Best Restaurants Awards 2022

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.