Aktualności

RATIONAL celebruje 50-lecie

W dniach 19-20 czerwca 2023 roku firma RATIONAL zaprosiła dziennikarzy oraz projektantów kuchni gastronomicznych do wspólnego celebrowania 50 lat obecności na rynku. Spotkania odbyły się w Elektrowni Powiśle w Warszawie.

W trakcie wydarzeń odbył się panel dyskusyjny na temat zmieniających się trendów w gastronomii na przestrzeni lat. Goście zaproszeni zostali także do wspólnego gotowania z ekspertem Grzegorzem Łapanowskim. A dania były przepyszne m.in. tataki z sarny, casarecce i caponata z pieczonych warzyw czy na deser krem chantilly z mini pavlove.

Wszystkiemu towarzyszyła herbata Dilmah i kawa Saquella. W swobodnej i przemiłej atmosferze w świat niesie się motto 50-lecia RATIONAL – Gdy potrawy smakują, wszyscy mówimy tym samym językiem.

https://www.rational-online.com/pl_pl/spolka/50-lat/

RATIONAL celebruje 50-lecie

W dniach 19-20 czerwca 2023 roku firma RATIONAL zaprosiła dziennikarzy oraz projektantów kuchni gastronomicznych do wspólnego celebrowania 50 lat obecności na rynku. Spotkania odbyły się w Elektrowni Powiśle w Warszawie.

W trakcie wydarzeń odbył się panel dyskusyjny na temat zmieniających się trendów w gastronomii na przestrzeni lat. Goście zaproszeni zostali także do wspólnego gotowania z ekspertem Grzegorzem Łapanowskim. A dania były przepyszne m.in. tataki z sarny, casarecce i caponata z pieczonych warzyw czy na deser krem chantilly z mini pavlove.

Wszystkiemu towarzyszyła herbata Dilmah i kawa Saquella. W swobodnej i przemiłej atmosferze w świat niesie się motto 50-lecia RATIONAL – Gdy potrawy smakują, wszyscy mówimy tym samym językiem.

https://www.rational-online.com/pl_pl/spolka/50-lat/

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Znamy uczestników 7. edycji Konkursu Kulinarnego “Czas na rybę!”

Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® tu chce się wracać!

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024

3. Urodziny F…ing Delicious / Kolacja Degustacyjna: Tomasz Olewski x Noriaki

23. Konferencja MADE FOR Restaurant. NEW RULES vol.2 AUTOMATYZACJA

Sos demi glace z dziczyzny. Nowość od Lasu-Kalisz!