Aktualności

RATIONAL celebruje 50-lecie

W dniach 19-20 czerwca 2023 roku firma RATIONAL zaprosiła dziennikarzy oraz projektantów kuchni gastronomicznych do wspólnego celebrowania 50 lat obecności na rynku. Spotkania odbyły się w Elektrowni Powiśle w Warszawie.

W trakcie wydarzeń odbył się panel dyskusyjny na temat zmieniających się trendów w gastronomii na przestrzeni lat. Goście zaproszeni zostali także do wspólnego gotowania z ekspertem Grzegorzem Łapanowskim. A dania były przepyszne m.in. tataki z sarny, casarecce i caponata z pieczonych warzyw czy na deser krem chantilly z mini pavlove.

Wszystkiemu towarzyszyła herbata Dilmah i kawa Saquella. W swobodnej i przemiłej atmosferze w świat niesie się motto 50-lecia RATIONAL – Gdy potrawy smakują, wszyscy mówimy tym samym językiem.

https://www.rational-online.com/pl_pl/spolka/50-lat/

RATIONAL celebruje 50-lecie

W dniach 19-20 czerwca 2023 roku firma RATIONAL zaprosiła dziennikarzy oraz projektantów kuchni gastronomicznych do wspólnego celebrowania 50 lat obecności na rynku. Spotkania odbyły się w Elektrowni Powiśle w Warszawie.

W trakcie wydarzeń odbył się panel dyskusyjny na temat zmieniających się trendów w gastronomii na przestrzeni lat. Goście zaproszeni zostali także do wspólnego gotowania z ekspertem Grzegorzem Łapanowskim. A dania były przepyszne m.in. tataki z sarny, casarecce i caponata z pieczonych warzyw czy na deser krem chantilly z mini pavlove.

Wszystkiemu towarzyszyła herbata Dilmah i kawa Saquella. W swobodnej i przemiłej atmosferze w świat niesie się motto 50-lecia RATIONAL – Gdy potrawy smakują, wszyscy mówimy tym samym językiem.

https://www.rational-online.com/pl_pl/spolka/50-lat/

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Już niebawem SushiMaster Class w kolejnych miastach Polski

7. edycja warsztatów kulinarnych Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia”

5R dla gastronomii, czyli rozwiń swój biznes na Targach EuroGastro

Rośnie zapotrzebowanie na środki czystości przyjazne środowisku

W Kielcach odbyły się Mistrzostwa Polski Szkół Gastronomicznych