Aktualności

Polskie Smaki już 11 marca!

Szefowie Przemysław Szwak i Tomasz Zdrenka przygotują kolację degustacyjną w Dolnobrzeskim Ośrodku Kultury. Na wydarzenie zostali zaproszenie goście specjalni: Wojciech Harapkiewicz i Joanna Brodzik. Redakcja Restaurant Management objęła patronat medialny nad spotkaniem.

11 marca 2023 r. o godz. 18.00 w Dolnobrzeskim Ośrodku Kultury (Pałac w Brzegu Dolnym) odbędzie się V edycja Polskich Smaków. Podczas kolacji degustacyjnej goście spróbują pięciu autorskich dań dwóch znakomitych szefów kuchni. Przemysław Szwak („Gotowanie z pasją”) i Tomasz Zdrenka (restauracje Garden City) zapraszają na polską kuchnię w nowoczesnym wydaniu.

Wyjątkowymi gośćmi będą Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni restauracji Boreczna oraz Joanna Brodzik, aktorka i autorka książki „UMAMI”. Organizatorzy zachęcają do udziału w specjalnym spotkaniu z czytelnikami o godz. 15.00 w bibliotece TAMA (Stanisława Wyspiańskiego 5A, 58-120 Brzeg Dolny).  

Polskie Smaki już 11 marca!

Szefowie Przemysław Szwak i Tomasz Zdrenka przygotują kolację degustacyjną w Dolnobrzeskim Ośrodku Kultury. Na wydarzenie zostali zaproszenie goście specjalni: Wojciech Harapkiewicz i Joanna Brodzik. Redakcja Restaurant Management objęła patronat medialny nad spotkaniem.

11 marca 2023 r. o godz. 18.00 w Dolnobrzeskim Ośrodku Kultury (Pałac w Brzegu Dolnym) odbędzie się V edycja Polskich Smaków. Podczas kolacji degustacyjnej goście spróbują pięciu autorskich dań dwóch znakomitych szefów kuchni. Przemysław Szwak („Gotowanie z pasją”) i Tomasz Zdrenka (restauracje Garden City) zapraszają na polską kuchnię w nowoczesnym wydaniu.

Wyjątkowymi gośćmi będą Wojciech Harapkiewicz, szef kuchni restauracji Boreczna oraz Joanna Brodzik, aktorka i autorka książki „UMAMI”. Organizatorzy zachęcają do udziału w specjalnym spotkaniu z czytelnikami o godz. 15.00 w bibliotece TAMA (Stanisława Wyspiańskiego 5A, 58-120 Brzeg Dolny).  

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Krab królewski w restauracji Babinicz

Pewnego razu na Dzikim Zachodzie. Z wizytą u Wojciecha Wojtkowiaka, szefa kuchni Indian Steak

Kolacja z degustacją win w La Brasserie Moderne

Bieżący problem niedoboru pracowników. Potrzebne są alternatywne strategie

Violife na Plant-Powered Perspectives 2022

RATIONAL ponownie zaprasza do sal pokazowych