Aktualności

Paweł Gruba prelegentem podczas Targów Horeca

Paweł Gruba prelegentem podczas Targów Horeca

W dniach 8-10 listopada w EXPO Kraków odbędą się Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO®. Podczas wydarzenia będziesz miał okazję wziąć udział w prelekcji poprowadzonej przez Pawła Grubę, współwłaścicielem firmy V4B Manager Zewnętrzny gastronomii.

Paweł Gruba zaprasza na wykład „Od biurka do talerza: Jak biurokracja tłumi gastronomię”, w którym przeanalizuje jak nadmierna biurokracja w hotelach (ze szczególnym uwzględnieniem restauracji) może wpłynąć na jakość obsługi, podnieść koszty działania i zwiększyć rotację personelu. Poznaj praktyczne rozwiązania i proste narzędzia! Wykład odbędzie się w czwartek, 9 listopada w godz. 15.30 – 17.00.

Więcej o prelekcji: https://horeca.krakow.pl/…/od-biurka-do-talerza-jak…

Zapisy: [email protected]

*Poza rejestracją na szkolenie konieczne jest również zarejestrowanie udziału w targach (bezpłatna rejestracja dla gości branżowych do 7.11.2023) https://horeca.exposupport.pl/visitor/register lub zakup biletu.

Źródło: Targi Horeca

Paweł Gruba prelegentem podczas Targów Horeca

Paweł Gruba prelegentem podczas Targów Horeca

W dniach 8-10 listopada w EXPO Kraków odbędą się Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO®. Podczas wydarzenia będziesz miał okazję wziąć udział w prelekcji poprowadzonej przez Pawła Grubę, współwłaścicielem firmy V4B Manager Zewnętrzny gastronomii.

Paweł Gruba zaprasza na wykład „Od biurka do talerza: Jak biurokracja tłumi gastronomię”, w którym przeanalizuje jak nadmierna biurokracja w hotelach (ze szczególnym uwzględnieniem restauracji) może wpłynąć na jakość obsługi, podnieść koszty działania i zwiększyć rotację personelu. Poznaj praktyczne rozwiązania i proste narzędzia! Wykład odbędzie się w czwartek, 9 listopada w godz. 15.30 – 17.00.

Więcej o prelekcji: https://horeca.krakow.pl/…/od-biurka-do-talerza-jak…

Zapisy: [email protected]

*Poza rejestracją na szkolenie konieczne jest również zarejestrowanie udziału w targach (bezpłatna rejestracja dla gości branżowych do 7.11.2023) https://horeca.exposupport.pl/visitor/register lub zakup biletu.

Źródło: Targi Horeca

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Gęsina na św. Marcina od Grzegorza Gajdy, szefa kuchni w Novotel Poznań Centrum

Znamy laureatów konkursu o Złoty Medal Grupy MTP na targach POLAGRA 2021

Wegańska pizza z Violife w Telepizzy na dłużej

La Brasserie Moderne wśród laureatów międzynarodowego konkursu The World Luxury Awards 2023

SMAKKi GASTROTARGI – merytoryczne spotkania gastrobiznesu

Otwarcie restauracji Gan bei przy Chmielnej – nowe centrum azjatyckich smaków