...

Aktualności

Flora Professional Plant – 100% roślinna baza do lodów

Flora Professional Plant – 100% roślinna baza do lodów

Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych to produkt, który pozwala lodziarniom, kawiarniom, cukierniom oraz restauracjom oferować doskonałe w smaku lody odpowiadające na oczekiwania wszystkich gości, także alergików, wegan czy wegetarian oraz osób na innych dietach wykluczeniowych.

Lody to letni klasyk, który dzięki różnorodności smaków, kształtów, połączeń czy dodatków uwielbiają niemal wszyscy. Teraz lodziarnie, cukiernie oraz kawiarnie mogą je zaserwować także osobom wykluczającym z diety nabiał, laktozę czy produkty odzwierzęce. I to nie w formie sorbetów!

Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych to w 100% roślinny produkt, który stanowi doskonałą bazę do lodów dla alergików, wegan, wegetarian oraz osób na innych dietach wykluczeniowych. Nie zawiera też glutenu, nabiału, laktozy, soi, konserwantów ani oleju palmowego.

Flora Professional Plant posiada naturalny waniliowy kolor i smak. Szybko zamarza, ma większą objętość i topnieje wolniej niż lody na bazie nabiału. Nadaje się zarówno do lodów włoskich, jak i gałkowych, koktajli oraz deserów lodowych. Może być stosowana we wszystkich typach maszyn do lodów. Baza jest gotowa do użycia bez konieczności wcześniejszego przygotowania.

Polacy bardzo chętnie sięgają po lody i ta kategoria cały czas rośnie. Teraz dzięki Flora Professional Plant lodziarnie, kawiarnie czy cukiernie mogą w prosty sposób przygotować lody nawet dla najbardziej wymagających gości. Alergicy czy osoby ograniczające spożycie nabiału już nie muszą wybierać wyłącznie sorbetów – mogą teraz cieszyć się doskonałym kremowym smakiem lodów, które zostawiają też mniejszy ślad węglowy niż lody na bazie nabiału – mówi Wiktor Orliński, Head of Marketing Violife Professional CEE.

100% roślinna baza do lodów to produkt, na który czeka wielu miłośników tego deseru, a dla wielu lodziarni, kawiarni, cukierni czy restauracji to wyjątkowa szansa na poszerzenie oferty i zdobycie nowych klientów oraz oferowanie prostych w przygotowaniu lodów o bogatym kremowym smaku dla każdego. Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych jest dostępna w ekonomicznym opakowaniu 10 l. Więcej na stronie www.violifeprofessional.com/pl-pl

Professional Plant – 100% roślinna baza do lodów

O Violife Professional 

Violife Professional jest częścią firmy Upfield działającą w branży gastronomicznej, obsługującą m.in.  restauracje, hotele, piekarnie, cukiernie oraz producentów dań gotowych. Nasi szefowie kuchni opracowują składniki, produkty i usługi, które pomagają profesjonalistom w tworzeniu pysznych potraw oraz w kompleksowym zarządzaniu menu i kosztami współczesnej gastronomii. Więcej: https://www.violifeprofessional.com/pl-pl

Źródło: Violife Professional

Flora Professional Plant – 100% roślinna baza do lodów

Flora Professional Plant – 100% roślinna baza do lodów

Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych to produkt, który pozwala lodziarniom, kawiarniom, cukierniom oraz restauracjom oferować doskonałe w smaku lody odpowiadające na oczekiwania wszystkich gości, także alergików, wegan czy wegetarian oraz osób na innych dietach wykluczeniowych.

Lody to letni klasyk, który dzięki różnorodności smaków, kształtów, połączeń czy dodatków uwielbiają niemal wszyscy. Teraz lodziarnie, cukiernie oraz kawiarnie mogą je zaserwować także osobom wykluczającym z diety nabiał, laktozę czy produkty odzwierzęce. I to nie w formie sorbetów!

Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych to w 100% roślinny produkt, który stanowi doskonałą bazę do lodów dla alergików, wegan, wegetarian oraz osób na innych dietach wykluczeniowych. Nie zawiera też glutenu, nabiału, laktozy, soi, konserwantów ani oleju palmowego.

Flora Professional Plant posiada naturalny waniliowy kolor i smak. Szybko zamarza, ma większą objętość i topnieje wolniej niż lody na bazie nabiału. Nadaje się zarówno do lodów włoskich, jak i gałkowych, koktajli oraz deserów lodowych. Może być stosowana we wszystkich typach maszyn do lodów. Baza jest gotowa do użycia bez konieczności wcześniejszego przygotowania.

Polacy bardzo chętnie sięgają po lody i ta kategoria cały czas rośnie. Teraz dzięki Flora Professional Plant lodziarnie, kawiarnie czy cukiernie mogą w prosty sposób przygotować lody nawet dla najbardziej wymagających gości. Alergicy czy osoby ograniczające spożycie nabiału już nie muszą wybierać wyłącznie sorbetów – mogą teraz cieszyć się doskonałym kremowym smakiem lodów, które zostawiają też mniejszy ślad węglowy niż lody na bazie nabiału – mówi Wiktor Orliński, Head of Marketing Violife Professional CEE.

100% roślinna baza do lodów to produkt, na który czeka wielu miłośników tego deseru, a dla wielu lodziarni, kawiarni, cukierni czy restauracji to wyjątkowa szansa na poszerzenie oferty i zdobycie nowych klientów oraz oferowanie prostych w przygotowaniu lodów o bogatym kremowym smaku dla każdego. Flora Professional Plant baza do lodów włoskich i gałkowych jest dostępna w ekonomicznym opakowaniu 10 l. Więcej na stronie www.violifeprofessional.com/pl-pl

Professional Plant – 100% roślinna baza do lodów

O Violife Professional 

Violife Professional jest częścią firmy Upfield działającą w branży gastronomicznej, obsługującą m.in.  restauracje, hotele, piekarnie, cukiernie oraz producentów dań gotowych. Nasi szefowie kuchni opracowują składniki, produkty i usługi, które pomagają profesjonalistom w tworzeniu pysznych potraw oraz w kompleksowym zarządzaniu menu i kosztami współczesnej gastronomii. Więcej: https://www.violifeprofessional.com/pl-pl

Źródło: Violife Professional

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Znamy uczestników, którzy pojadą na Olimpiadę Pizzy Neapolitańskiej

Poland 100 Best Restaurants Awards 2023

Nowo otwarte Bistro Młyn w samym sercu gdańskiej Wyspy Spichrzów

Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa z kolejną odsłoną konkursu kulinarnego dla uczniów szkół gastronomicznych

Ruszyły zgłoszenia do nowego konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet” nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski

iCareSystem AutoDose – nowy system mycia urządzeń konwekcyjno-parowych nablatowych iCombi Pro

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.