Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024 odbędzie się 17 kwietnia br. o godz. 12.00 w Nosalowy Dwór Resort & Spa w Zakopanem. Organizatorem wydarzenia jest Unilever Food Solutions. Nasza redakcja, jak co roku i z wielką przyjemnością, objęła patronat medialny nad festiwalem.
Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024. Co na Was czeka?
- Trzy tematyczne bloki live cooking – „Zero waste”, „Klasyka nowocześnie” i „Radość dzielenia się”.
- Trzy eksperckie debaty branżowe dot. takich zagadnień jak: marketing w sieci, najnowsze trendy w gastronomii 2024 i zatrudnianie nowych pracowników.
- Stoiska targowe z ekspertami z branży, gdzie porozmawiacie z ekspertami z branży.
- 5-setowa kolacja degustacyjna w myśl najważniejszych trendów gastro 2024 roku.
Dania kolacji degustacyjnej #gotowinajutro przygotują:
- Paweł Kaczmarek, szef kuchni Unilever Food Solutions, gospodarz festiwalu,
- Janusz Garncarczyk, szef kuchni Lemon Resort & SPA, szef kreatywny i dyrektor gastronomii Grupa Remo, trener kulinarny,
- Kamil Tłuczek, zwycięzca polskiej selekcji Bocuse d’Or 2023, szef kuchni Grand Hotel Boutique, Restauracja Patio, Stary Browar Rzeszów,
- Dawid Klimaniec, szef kuchni, freelancer,
- Santa Adata, szefowa kuchni UFS na Łotwie i w Estoni.
Organizatorzy gwarantują sporo inspiracji, wiedzy i praktycznych rozwiązań. A na zakończenie o świetną atmosferę zadba Jerzy Kryszak w programie „NIENAŻARTY”.
Zapisy: https://bit.ly/KupBiletNaFKM.