Aktualności

Dominik Duraj nowym szefem kuchni Restauracji Mona. Chefem Patronem jest Kurt Scheller

Dominik Duraj nowym szefem kuchni Restauracji Mona. Chefem Patronem jest Kurt Scheller

Restauracja znajduje się w malowniczej okolicy w Rybniku Stodoły, nad Zalewem Rybnickim. Posiada dwie restauracje – zlokalizowaną na pierwszym piętrze, przestronną Restaurację Mona Fine Dine, serwującą dania fine diningowe, oraz zlokalizowaną na parterze Brasserie Mona, serwującą wyrafinowane dania lunchowe, stanowiące doskonałe tło do spotkań biznesowych czy prywatnych.

Obok, w zabytkowym dworze, w miejscu byłego dworku cysterskiego mieści się Bel Mon Resort. Składa się z butikowego, pięciogwiazdkowego hotelu wyposażonego w strefę SPA & Wellness, sal weselnych i konferencyjnych oraz… hotelu dla koni. Do dyspozycji gości jest również palarnia cygar i dobrze wyposażony bar, a w sezonie letnim taras.

Opiekę nad marketingiem obiektu objęła agencja brand2eat.

Tekst i fot.: brand2eat

Dominik Duraj nowym szefem kuchni Restauracji Mona. Chefem Patronem jest Kurt Scheller

Dominik Duraj nowym szefem kuchni Restauracji Mona. Chefem Patronem jest Kurt Scheller

Restauracja znajduje się w malowniczej okolicy w Rybniku Stodoły, nad Zalewem Rybnickim. Posiada dwie restauracje – zlokalizowaną na pierwszym piętrze, przestronną Restaurację Mona Fine Dine, serwującą dania fine diningowe, oraz zlokalizowaną na parterze Brasserie Mona, serwującą wyrafinowane dania lunchowe, stanowiące doskonałe tło do spotkań biznesowych czy prywatnych.

Obok, w zabytkowym dworze, w miejscu byłego dworku cysterskiego mieści się Bel Mon Resort. Składa się z butikowego, pięciogwiazdkowego hotelu wyposażonego w strefę SPA & Wellness, sal weselnych i konferencyjnych oraz… hotelu dla koni. Do dyspozycji gości jest również palarnia cygar i dobrze wyposażony bar, a w sezonie letnim taras.

Opiekę nad marketingiem obiektu objęła agencja brand2eat.

Tekst i fot.: brand2eat

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Restauracja Focaccia w Warszawie prezentuje jesienny festiwal smaków z gęsiną

365 dni w MAKRO Polska

„Zetki” w restauracji

SMAKKi GASTROTARGI jak dwugwiazdkowa restauracja

McDonald’s zamyka rosyjskie restauracje

Bieżący problem niedoboru pracowników. Potrzebne są alternatywne strategie