Cukiernika młodego pokolenia, finalista prestiżowego konkursu Chocolate Chef Competition oraz zwycięzca Lodziarskich Mistrzostw Polski.
Doświadczenie zdobywał w Szkole Zawodowej w podpoznańskiej Wrześni. Już jako uczeń startował w międzynarodowych konkursach. Na swoim koncie ma zwycięstwo w Mistrzostwach Polski Uczniów Szkół Cukierniczych Expo Sweet 2012. Brał udział w Mistrzostwach Świata Młodych Cukierników 2012w Sao Paulo. Zdobył 2 miejsce w Mistrzostwach Cukierniczych Best Pastry Chef 2016 i 2 miejsce w poprzednich eliminacjach do finału Chocolate Chef Competition Valrhona 2018. Desery to nie tylko jego mocna strona. W 2018 roku zdobył 3 miejsce na Mistrzostwach Świata w Luksemburgu, gdzie wykonał eksponat z izomaltu. Natomiast w 2019 został zwycięzcą Lodziarskich Mistrzostw Polski. Jednym z ostatnich jego osiągnieć to zdobyte 1 miejsce podczas eliminacji do finału Chocolate Chef Competition Valrhona 2019. Na co dzień bierze udział w szkoleniach, aby doskonalić swoją cukierniczą wiedzę.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.