Doświadczenie zdobywał w Szkole Zawodowej w podpoznańskiej Wrześni. Już jako uczeń startował w międzynarodowych konkursach. Na swoim koncie ma zwycięstwo w Mistrzostwach Polski Uczniów Szkół Cukierniczych Expo Sweet 2012. Brał udział w Mistrzostwach Świata Młodych Cukierników 2012w Sao Paulo. Zdobył 2 miejsce w Mistrzostwach Cukierniczych Best PastryChef 2016 i 2 miejsce w poprzednich eliminacjach do finału ChocolateChefCompetitionValrhona 2018. Desery to nie tylko jego mocna strona. W 2018 roku zdobył 3 miejsce na Mistrzostwach Świata w Luksemburgu, gdzie wykonał eksponat z izomaltu. Natomiast w 2019został zwycięzcą Lodziarskich Mistrzostw Polski. Jednym z ostatnich jego osiągnieć to zdobyte 1 miejsce podczas eliminacji do finału ChocolateChefCompetitionValrhona 2019.Na co dzień bierze udział w szkoleniach, aby doskonalić swoją cukierniczą wiedzę.
„Restaurant Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.