Aktualności

Odpowiadają na potrzeby gości i są wierni sprawdzonym recepturom

Odpowiadają na potrzeby gości i są wierni sprawdzonym recepturom

Cukiernia Sowa to marka obecna na polskim rynku nieprzerwanie od 77 lat! Przepis na sukces bydgoskiej spółki tkwi nie tylko  w sprawdzonych recepturach i słodkościach przygotowanych przez mistrzów cukiernictwa, ale także w… podążaniu za gośćmi i jego potrzebami. Firma otwiera właśnie kolejny lokal, który przeszedł remodeling. Tym razem w rodzimej Bydgoszczy!

W środę, 22 marca, bydgoszczanie ponownie będą mogli odwiedzić lokal przy ul. Świętego Maksymiliana Kolbego 46, który przeszedł metamorfozę podyktowaną potrzebami klientów. Sklep został nie tylko przearanżowany, ale także powiększony do powierzchni ok. 100 m².

– Zdecydowaliśmy się na powiększenie strefy kawiarnianej, dzięki temu udało nam się zwiększyć liczbę miejsc siedzących. Większość naszych sklepów podzielona jest na część sprzedażową i kawiarnianą, co pozwala nam sprawnie obsługiwać zarówno osoby, które korzystają z oferty na miejscu, jak i te, które preferują zakupy na wynos. Nieustannie monitorujemy procesy sprzedażowe i potrzeby klientów, dzięki czemu wdrażamy zmiany, które odpowiadają na realne potrzeby odbiorców i bezpośrednio przekładają się na wyniki poszczególnych punktów – mówi Michał Sowa, członek zarządu Cukierni Sowa sp. z o.o.

Bydgoska spółka z branży cukierniczej niezmiennie od 1946 roku pozostaje wierna swoim zasadom. Cukiernia Sowa, mimo skali produkcji zapewniającej słodkie i słone wyroby dla 167 sklepów w Polsce i zagranicą, wciąż promuje rzemiosło cukiernicze i swoją działalność opiera na ręcznej pracy mistrzów cukiernictwa. Nie bez powodu współpracują z nią najlepsi w tym fachu – w szeregach bydgoskiej spółki znajdziemy m.in. mistrzynię świata w dekorowaniu tortów, Jowitę Woszczyńską oraz znanego mistrza cukiernictwa i ambasadora czekolady, Pawła Małeckiego. W słodkim królestwie Sowy znaleźć można torty, kostki, serniki, tarty, pączki, eklery… i wiele, wiele więcej! W ofercie dostępne są także lody rzemieślnicze oraz ręcznie robiona galanteria czekoladowa. Wszystkie te pyszności najlepiej smakują w towarzystwie kawy, która także pochodzi z własnej palarni Sowy. Od kilku lat firma z powodzeniem rozwija także segment wytrawny Sowa Lunchowa, w ramach którego oferuje kanapki, pasty, sałatki czy zupy powstające na bazie świeżych składników skomponowanych według autorskich receptur.

Sklep na bydgoskiej Osowej Górze odpowiada na potrzeby klientów nie tylko asortymentem, ale także wnętrzem! To właśnie był główny powód remodelingu. Cukiernia Sowa przy ul. Świętego Maksymiliana Kolbego to pierwszy w Bydgoszczy lokal urządzony zgodnie z nowym standardem wystroju, który wdrożyła sieć.  Sklep został powiększony i obecnie ma ok. 100 m². Na tej zmianie najwięcej zyskała część kawiarniana, w której dominuje nowoczesny design zaaranżowany właśnie zgodnie z nowym stylem i kolorami marki. Dla klientów dostępna jest także funkcjonalna część sprzedażowa. Ten punkt po remodelingu jeszcze bardziej sprzyja konsumpcji na miejscu. Do lokalu przylega również niedawno wyremontowany, bezpłatny parking zewnętrzny. 

Cukiernia Sowa przy ul. Świętego Maksymiliana Kolbego 46 w Bydgoszczy będzie czynna siedem dni w tygodniu. Od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-18:00, w soboty w godz. 7:30-15:00, a w niedziele w godz. 9:00-15:00. Więcej informacji o ofercie i lokalu można znaleźć tutaj: https://www.cukierniasowa.pl/cukiernie/bydgoszcz-ul-sw-maksymiliana-kolbego-46

Odpowiadają na potrzeby gości i są wierni sprawdzonym recepturom

Odpowiadają na potrzeby gości i są wierni sprawdzonym recepturom

Cukiernia Sowa to marka obecna na polskim rynku nieprzerwanie od 77 lat! Przepis na sukces bydgoskiej spółki tkwi nie tylko  w sprawdzonych recepturach i słodkościach przygotowanych przez mistrzów cukiernictwa, ale także w… podążaniu za gośćmi i jego potrzebami. Firma otwiera właśnie kolejny lokal, który przeszedł remodeling. Tym razem w rodzimej Bydgoszczy!

W środę, 22 marca, bydgoszczanie ponownie będą mogli odwiedzić lokal przy ul. Świętego Maksymiliana Kolbego 46, który przeszedł metamorfozę podyktowaną potrzebami klientów. Sklep został nie tylko przearanżowany, ale także powiększony do powierzchni ok. 100 m².

– Zdecydowaliśmy się na powiększenie strefy kawiarnianej, dzięki temu udało nam się zwiększyć liczbę miejsc siedzących. Większość naszych sklepów podzielona jest na część sprzedażową i kawiarnianą, co pozwala nam sprawnie obsługiwać zarówno osoby, które korzystają z oferty na miejscu, jak i te, które preferują zakupy na wynos. Nieustannie monitorujemy procesy sprzedażowe i potrzeby klientów, dzięki czemu wdrażamy zmiany, które odpowiadają na realne potrzeby odbiorców i bezpośrednio przekładają się na wyniki poszczególnych punktów – mówi Michał Sowa, członek zarządu Cukierni Sowa sp. z o.o.

Bydgoska spółka z branży cukierniczej niezmiennie od 1946 roku pozostaje wierna swoim zasadom. Cukiernia Sowa, mimo skali produkcji zapewniającej słodkie i słone wyroby dla 167 sklepów w Polsce i zagranicą, wciąż promuje rzemiosło cukiernicze i swoją działalność opiera na ręcznej pracy mistrzów cukiernictwa. Nie bez powodu współpracują z nią najlepsi w tym fachu – w szeregach bydgoskiej spółki znajdziemy m.in. mistrzynię świata w dekorowaniu tortów, Jowitę Woszczyńską oraz znanego mistrza cukiernictwa i ambasadora czekolady, Pawła Małeckiego. W słodkim królestwie Sowy znaleźć można torty, kostki, serniki, tarty, pączki, eklery… i wiele, wiele więcej! W ofercie dostępne są także lody rzemieślnicze oraz ręcznie robiona galanteria czekoladowa. Wszystkie te pyszności najlepiej smakują w towarzystwie kawy, która także pochodzi z własnej palarni Sowy. Od kilku lat firma z powodzeniem rozwija także segment wytrawny Sowa Lunchowa, w ramach którego oferuje kanapki, pasty, sałatki czy zupy powstające na bazie świeżych składników skomponowanych według autorskich receptur.

Sklep na bydgoskiej Osowej Górze odpowiada na potrzeby klientów nie tylko asortymentem, ale także wnętrzem! To właśnie był główny powód remodelingu. Cukiernia Sowa przy ul. Świętego Maksymiliana Kolbego to pierwszy w Bydgoszczy lokal urządzony zgodnie z nowym standardem wystroju, który wdrożyła sieć.  Sklep został powiększony i obecnie ma ok. 100 m². Na tej zmianie najwięcej zyskała część kawiarniana, w której dominuje nowoczesny design zaaranżowany właśnie zgodnie z nowym stylem i kolorami marki. Dla klientów dostępna jest także funkcjonalna część sprzedażowa. Ten punkt po remodelingu jeszcze bardziej sprzyja konsumpcji na miejscu. Do lokalu przylega również niedawno wyremontowany, bezpłatny parking zewnętrzny. 

Cukiernia Sowa przy ul. Świętego Maksymiliana Kolbego 46 w Bydgoszczy będzie czynna siedem dni w tygodniu. Od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-18:00, w soboty w godz. 7:30-15:00, a w niedziele w godz. 9:00-15:00. Więcej informacji o ofercie i lokalu można znaleźć tutaj: https://www.cukierniasowa.pl/cukiernie/bydgoszcz-ul-sw-maksymiliana-kolbego-46

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Idealnie czyste szkło bez cienia wysiłku… i polerowania!

Targi Cukiernicze, Piekarnicze i Lodziarskie – Sweettargi 2023

Dlaczego warto rozszerzyć ofertę o cukiernictwo alternatywne? Konferencja Agaty Kubackiej na Expo Sweet 2024

Czy Polska ma szansę stać się europejskim hubem w kategorii mięsa przyszłości?

Wyjątkowa oferta Topseller zaprezentowana przez Transgourmet i Selgros na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów 

Restauracja Nova Wola prezentuje jesienną odsłonę swojego menu