...

Aktualności

Kto zostanie „Kucharzem ze Złota”? Już jutro finał konkursu Transgourmet – Chefs en Or 2023!

Kto zostanie „Kucharzem ze Złota”? Już jutro finał konkursu Transgourmet – Chefs en Or 2023!

Już jutro przedstawiciele 7 krajów, w których działa Transgourmet, wezmą udział w międzynarodowym konkursie kulinarnym Chefs en Or, który odbędzie się w Instytucie Kulinarnym przy hali Selgros Warszawa-Piaseczno. Organizatorzy wydarzenia dawkowali emocje i stopniowo ujawniali nazwiska kolejnych uczestników. Teraz znamy już wszystkich! Kto powalczy o statuetkę „Kucharza ze Złota” i atrakcyjne nagrody?

Do rywalizacji przystąpią doświadczeni i ambitni Szefowie Kuchni. Będą to: Stefan Glantschnig (Austria), Jean-Yves Bournot (Francja), Raül Ruíz Ayats (Hiszpania), Florian Neumann (Niemcy), Rafał Koziorzemski (Polska), Alin Vadean (Rumunia) i Christian Oliveira (Szwajcaria). Siedmiu kandydatów, siedem odmiennych historii, siedem różnych spojrzeń na ten sam produkt, tylko jeden zwycięzca. Wygląda na to, że o sukcesie będą decydowały detale – przed jurorami naprawdę trudne wyzwanie!

Polskę będzie reprezentował  Rafał Koziorzemski, współwłaściciel i szef kuchni sopockiej restauracji Fisherman, który specjalizuje się w kuchni lokalnej. Rafał uwielbia kulinarne eksperymenty i nietypowe połączenia smaków – z pewnością wykorzysta swoją szeroką wiedzę na temat produktów, by wyczarować na talerzu niezwykłe danie.

Zwieńczeniem konkursu organizowanego przez Transgourmet będzie Wielka Gala w sali balowej Hotelu Bellotto w Warszawie, podczas której zostaną wręczone nagrody dla laureatów. Transmisja konkursowych zmagań oraz relacja na żywo z przebiegu gali będą dostępne 31 października na stronie https://chefsenor.com/.

Źródło: mat. pras.

Kto zostanie „Kucharzem ze Złota”? Już jutro finał konkursu Transgourmet – Chefs en Or 2023!

Kto zostanie „Kucharzem ze Złota”? Już jutro finał konkursu Transgourmet – Chefs en Or 2023!

Już jutro przedstawiciele 7 krajów, w których działa Transgourmet, wezmą udział w międzynarodowym konkursie kulinarnym Chefs en Or, który odbędzie się w Instytucie Kulinarnym przy hali Selgros Warszawa-Piaseczno. Organizatorzy wydarzenia dawkowali emocje i stopniowo ujawniali nazwiska kolejnych uczestników. Teraz znamy już wszystkich! Kto powalczy o statuetkę „Kucharza ze Złota” i atrakcyjne nagrody?

Do rywalizacji przystąpią doświadczeni i ambitni Szefowie Kuchni. Będą to: Stefan Glantschnig (Austria), Jean-Yves Bournot (Francja), Raül Ruíz Ayats (Hiszpania), Florian Neumann (Niemcy), Rafał Koziorzemski (Polska), Alin Vadean (Rumunia) i Christian Oliveira (Szwajcaria). Siedmiu kandydatów, siedem odmiennych historii, siedem różnych spojrzeń na ten sam produkt, tylko jeden zwycięzca. Wygląda na to, że o sukcesie będą decydowały detale – przed jurorami naprawdę trudne wyzwanie!

Polskę będzie reprezentował  Rafał Koziorzemski, współwłaściciel i szef kuchni sopockiej restauracji Fisherman, który specjalizuje się w kuchni lokalnej. Rafał uwielbia kulinarne eksperymenty i nietypowe połączenia smaków – z pewnością wykorzysta swoją szeroką wiedzę na temat produktów, by wyczarować na talerzu niezwykłe danie.

Zwieńczeniem konkursu organizowanego przez Transgourmet będzie Wielka Gala w sali balowej Hotelu Bellotto w Warszawie, podczas której zostaną wręczone nagrody dla laureatów. Transmisja konkursowych zmagań oraz relacja na żywo z przebiegu gali będą dostępne 31 października na stronie https://chefsenor.com/.

Źródło: mat. pras.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Bocuse d’Or Poland on Tour w poznańskiej odsłonie

2. edycja konkursu „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni – Instytut Kulinarny Transgourmet”. Ruszają eliminacje!

Już niebawem SushiMaster Class w kolejnych miastach Polski

Targi HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO® – spotkania, wiedza, kontakty

Wszechstronny talent do profesjonalnych kuchni: iCombi Pro

Wszystkie piece konwekcyjno-parowe iCombi Pro posiadają certyfikat ENERGY STAR®

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.