Młody entuzjasta kuchni, który połączył pracę z pasją.Swoją karierę rozpoczął wprestiżowych hotelach takich jak: Sheraton i Platinum Palace.Doskonalił się u boku wybitnych szefów kuchni, odbywając staże w restauracjach i hotelach na całym świecie.Promował regionalne smaki kuchni polskiej między innymi w Dubaju, Kijowie, Istambule,a także prowadził pokazy kulinarne podczas Expo Milano 2015.Preferuje nowoczesną kuchnię polską z akcentami francuskimi oraz śródziemnomorskimi.
„Restaurant Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.