Młody entuzjasta kuchni, który połączył pracę z pasją.Swoją karierę rozpoczął wprestiżowych hotelach takich jak: Sheraton i Platinum Palace.Doskonalił się u boku wybitnych szefów kuchni, odbywając staże w restauracjach i hotelach na całym świecie.Promował regionalne smaki kuchni polskiej między innymi w Dubaju, Kijowie, Istambule,a także prowadził pokazy kulinarne podczas Expo Milano 2015.Preferuje nowoczesną kuchnię polską z akcentami francuskimi oraz śródziemnomorskimi.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.