Senior PR & Marketing Specialist Agencja kreatywna Od kuchni. Drogę zawodową rozpoczęła w agencji influencer marketingu, gdzie stawiała pierwsze kroki w obszarze PR-u. Doświadczenie w obsłudze komunikacyjnej marek z sektora lifestyle i FMCG zdobywała w agencji public relations, pracując dla klientów polskich i zagranicznych. Obecnie zasila zespół w agencji kreatywnej Od kuchni, gdzie na co dzień stawia czoło PR-owym wyzwaniom. W pracy i życiu prywatnym stara się odnaleźć balans między światem online a offline.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.