Ekspert i praktyk gastronomii z wieloletnim doświadczeniem. Pomysłodawca i właściciel GastroWiedza.pl, profesjonalnego portalu internetowego poświęconego wiedzy biznesowej w zarządzaniu gastronomią oraz właściciel firmy doradczo-konsultingowej ZarządzanieGastronomią.pl. Od blisko 20 lat związany z branżą gastronomiczną Polsce. Konsultant wielu znanych i rozpoznawalnych konceptów gastronomicznych. Współtworzy największe eventy gastronomiczne w Polsce jako wykładowca i moderator debat. Doradza w zakresie powstawania, jak i prowadzenia placówek gastronomicznych. Jest specjalistą obsługi konsumenta w branży gastronomicznej oraz trenerem kadry menedżerskiej i personelu obsługi gościa w gastronomii. Certyfikowany trener GHP/GMP i systemów HACCP w gastronomii. Pomysłodawca i audytor programów Jakość i Bezpieczeństwo w Gastronomii.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.