Fotografka współpracująca ściśle z branżą HoReCa. Specjalista ds. marketingu i social mediów. Pomaga w budowaniu strategii komunikacji oraz prowadzeniu działań marketingowych restauracji i hoteli. Absolwentka Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie na Wydziale Towaroznawstwa i Zarządzania Produktem oraz Akademii Górniczo-Hutniczej (studia podyplomowe social media&content marketing). Właścicielka The Milk Studio. Popularyzatorka prozdrowotnych działań z zakresu żywienia. LinkedIn: @themilk.studio.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.