Zaloguj
0,00 zł Wózek
Restaurant-Management branża horeca
  • Aktualności
  • Porady branżowe
  • Produkty
  • Przepisy
  • Szkolenia
  • Redakcja
  • Prenumerata
Menu
  • Aktualności
  • Porady branżowe
  • Produkty
  • Przepisy
  • Szkolenia
  • Redakcja
  • Prenumerata
Restaurant Management branża horeca
  • Aktualności
  • Porady branżowe
  • Produkty
  • Przepisy
  • Szkolenia
  • Redakcja
  • Prenumerata
Menu
  • Aktualności
  • Porady branżowe
  • Produkty
  • Przepisy
  • Szkolenia
  • Redakcja
  • Prenumerata

manufaktura łagowski

„Restaurant Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.

Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.

  • Prenumerata
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Kontakt