Aktualności

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

W kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju od 1 października stery nad kuchnią w restauracji Babinicz przejmuje Radosław Dziubczyński, dotychczasowy zastępca szefa kuchni. Radek pracuje w Babiniczu 5 lat, a jego postawa, zaangażowanie i wiedza pozwoliły mu stanąć właśnie na stanowisku szefa kuchni.

Dotychczasowy szef kuchni Rafał Grzegorzek awansuje na nowe stanowisko i przejmuje zarządzanie całą gastronomią w Dworzysku. Od 1 października obejmuje odpowiedzialną funkcję dyrektora gastronomii oraz kreatywnego szefa kuchni. Dzięki przeprowadzonym zmianom Dworzysko będzie jeszcze efektywniej się rozwijać i przyjmować wielu wspaniałych gości na jeszcze wyższym poziomie.

www.dworzysko.pl

Tekst: Dworzysko

Fot. Krystyna Lemańska

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

W kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju od 1 października stery nad kuchnią w restauracji Babinicz przejmuje Radosław Dziubczyński, dotychczasowy zastępca szefa kuchni. Radek pracuje w Babiniczu 5 lat, a jego postawa, zaangażowanie i wiedza pozwoliły mu stanąć właśnie na stanowisku szefa kuchni.

Dotychczasowy szef kuchni Rafał Grzegorzek awansuje na nowe stanowisko i przejmuje zarządzanie całą gastronomią w Dworzysku. Od 1 października obejmuje odpowiedzialną funkcję dyrektora gastronomii oraz kreatywnego szefa kuchni. Dzięki przeprowadzonym zmianom Dworzysko będzie jeszcze efektywniej się rozwijać i przyjmować wielu wspaniałych gości na jeszcze wyższym poziomie.

www.dworzysko.pl

Tekst: Dworzysko

Fot. Krystyna Lemańska

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia”

Joanna Brodzik i Tomasz Purol poprowadzą KPP 2022

Restauracja Focaccia zaprasza na Walentynki 2024. Romantyczną kolację zaserwuje sam szef kuchni

Śniadanie Mistrzów w Sofitel Warsaw Victoria

Życie wraca na Bazar Różyckiego, czyli otwarcie OFF Brzeska

Druga odsłona kolacji Grand Dinners za nami!