Aktualności

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

W kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju od 1 października stery nad kuchnią w restauracji Babinicz przejmuje Radosław Dziubczyński, dotychczasowy zastępca szefa kuchni. Radek pracuje w Babiniczu 5 lat, a jego postawa, zaangażowanie i wiedza pozwoliły mu stanąć właśnie na stanowisku szefa kuchni.

Dotychczasowy szef kuchni Rafał Grzegorzek awansuje na nowe stanowisko i przejmuje zarządzanie całą gastronomią w Dworzysku. Od 1 października obejmuje odpowiedzialną funkcję dyrektora gastronomii oraz kreatywnego szefa kuchni. Dzięki przeprowadzonym zmianom Dworzysko będzie jeszcze efektywniej się rozwijać i przyjmować wielu wspaniałych gości na jeszcze wyższym poziomie.

www.dworzysko.pl

Tekst: Dworzysko

Fot. Krystyna Lemańska

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

W kompleksie Dworzysko w Szczawnie-Zdroju od 1 października stery nad kuchnią w restauracji Babinicz przejmuje Radosław Dziubczyński, dotychczasowy zastępca szefa kuchni. Radek pracuje w Babiniczu 5 lat, a jego postawa, zaangażowanie i wiedza pozwoliły mu stanąć właśnie na stanowisku szefa kuchni.

Dotychczasowy szef kuchni Rafał Grzegorzek awansuje na nowe stanowisko i przejmuje zarządzanie całą gastronomią w Dworzysku. Od 1 października obejmuje odpowiedzialną funkcję dyrektora gastronomii oraz kreatywnego szefa kuchni. Dzięki przeprowadzonym zmianom Dworzysko będzie jeszcze efektywniej się rozwijać i przyjmować wielu wspaniałych gości na jeszcze wyższym poziomie.

www.dworzysko.pl

Tekst: Dworzysko

Fot. Krystyna Lemańska

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2022. Ruszyła rejestracja!

Kulinarni wirtuozi, sztuka i nieszablonowa przestrzeń. Katowicki Klub Kolacyjny zaprasza na wieczory pełne doznań

Woda na przystawkę, ziemia jako danie główne i powietrze na deser? Kulinarny Puchar Polski idzie na żywioł

Wielokrotnie nagradzane bezpłatne szkolenie Tork VR CleanHands jest teraz jeszcze łatwiej dostępne dla użytkowników

Eliminacje za nami! Znamy finalistów konkursu Les Chefs en Or Polska Edycja 

Otwarcie FOOD CONTENT STUDIO. Fotorelacja