...

Aktualności

Za nami fantastyczna edycja Chefs Academy 2022!

Za nami fantastyczna edycja Chefs Academy 2022!

Redakcja Restaurant Management, tradycyjnie podczas Targów Polagra, zorganizowała Chefs Academy. W dniach 26-28 września 2022 r. profesjonalne warsztaty kulinarne poprowadzili jedni z najlepszych szefów kuchni w Polsce: Ernest Jagodziński, Rafał Koziorzemski i Tomasz Purol.  Na naszej stronie w zakładce „Szkolenia” udostępnimy filmy, w których krok po kroku zobaczycie przebieg warsztatów i przygotowane dania przez prowadzących i uczestników.

Chefs Academy to wydarzenie dla branży gastronomicznej, które organizujemy podczas Targów Polagra. Przez trzy dni kucharze z całej Polski mogą szkolić się pod okiem jednych z najlepszych szefów kuchni. Uczestnicy mają możliwość wyboru warsztatu z trzech różnych kuchni i na profesjonalnie przygotowanych stanowiskach pracy, przyrządzić dania zgodne z tematyką wybranego warsztatu.

Pierwszego dnia szkolenie z kuchni włoskiej poprowadził Ernest Jagodziński, szef kuchni w Chef’s Table by Ernest Jagodziński. Od zawsze wiedział, co chce robić w życiu – tworzyć. Spośród wszystkich kreatywnych dziedzin wybrał właśnie kuchnię. W codziennej pracy najbardziej ceni wolność twórczą i zadowolenie gości. W 2021 roku wraz z żoną Aleksandrą Jagodzińską otworzyli studio kulinarne dla wszystkich spragnionych wiedzy i kulinarnych doznań.

Drugiego dnia odbyły się warsztaty z rybą w roli głównej z Rafałem Koziorzemskim, szefem kuchni Fisherman – finest food & wine. Poznaliśmy m.in. idealny sposób na przyrządzenie pstrąga z wyjątkowego Gospodarstwa Rybackiego Zielenica. Rafał Koziorzemski to kucharz, rzemieślnik z zasadami i charakterem, wielką determinacją i poświęceniem. Jest zwolennikiem kuchni tradycyjnej z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania.

Chefs Academy zakończyliśmy warsztatami ze sztuki mięsa z Tomaszem Purolem, szefem kuchni White Marlin i wyśmienitą dziczyzną z Las Kalisz. Tomasz Purol Posiada bogate doświadczenie zawodowe, które zdobywał od 20 lat w różnych miejscach w Polsce. Zwycięzca i laureat wielu prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą. W pięknym stylu zwyciężył V edycję programu TOP CHEF w 2015 roku.

Chefs Academy 2022 nie mogłoby odbyć się bez naszych wspaniałych Partnerów, którzy zadbali o profesjonalne stanowiska pracy. Dziękujemy za Wasze ogromne wsparcie i współorganizację warsztatów razem z nami.

Pro-Gastro

Dora Metal

Waldi

Alpro

Skarby Serowara

Bidfood Farutex

Fusion Gusto

Winterhalter Polska

Plastmet

Bela Mesa

Zespół Szkół Gastronomicznych w Poznaniu

Szkolenia zostały nagrane przez nowe.menu. Warsztaty udostępnimy za darmo na naszej stronie internetowej www.restaurant-management.pl, tak aby każdy mógł czerpać inspiracje od jednych z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Jeśli spodoba Wam się formuła warsztatów, to już dziś zapraszamy Was na kolejną edycję, która odbędzie się 27-29 września 2023 r. podczas Targów Polagra. Do zobaczenia!

Monika

Monika Cichowska

Za nami fantastyczna edycja Chefs Academy 2022!

Za nami fantastyczna edycja Chefs Academy 2022!

Redakcja Restaurant Management, tradycyjnie podczas Targów Polagra, zorganizowała Chefs Academy. W dniach 26-28 września 2022 r. profesjonalne warsztaty kulinarne poprowadzili jedni z najlepszych szefów kuchni w Polsce: Ernest Jagodziński, Rafał Koziorzemski i Tomasz Purol.  Na naszej stronie w zakładce „Szkolenia” udostępnimy filmy, w których krok po kroku zobaczycie przebieg warsztatów i przygotowane dania przez prowadzących i uczestników.

Chefs Academy to wydarzenie dla branży gastronomicznej, które organizujemy podczas Targów Polagra. Przez trzy dni kucharze z całej Polski mogą szkolić się pod okiem jednych z najlepszych szefów kuchni. Uczestnicy mają możliwość wyboru warsztatu z trzech różnych kuchni i na profesjonalnie przygotowanych stanowiskach pracy, przyrządzić dania zgodne z tematyką wybranego warsztatu.

Pierwszego dnia szkolenie z kuchni włoskiej poprowadził Ernest Jagodziński, szef kuchni w Chef’s Table by Ernest Jagodziński. Od zawsze wiedział, co chce robić w życiu – tworzyć. Spośród wszystkich kreatywnych dziedzin wybrał właśnie kuchnię. W codziennej pracy najbardziej ceni wolność twórczą i zadowolenie gości. W 2021 roku wraz z żoną Aleksandrą Jagodzińską otworzyli studio kulinarne dla wszystkich spragnionych wiedzy i kulinarnych doznań.

Drugiego dnia odbyły się warsztaty z rybą w roli głównej z Rafałem Koziorzemskim, szefem kuchni Fisherman – finest food & wine. Poznaliśmy m.in. idealny sposób na przyrządzenie pstrąga z wyjątkowego Gospodarstwa Rybackiego Zielenica. Rafał Koziorzemski to kucharz, rzemieślnik z zasadami i charakterem, wielką determinacją i poświęceniem. Jest zwolennikiem kuchni tradycyjnej z nowoczesnymi akcentami i uwielbia wdrążać nowe techniki gotowania.

Chefs Academy zakończyliśmy warsztatami ze sztuki mięsa z Tomaszem Purolem, szefem kuchni White Marlin i wyśmienitą dziczyzną z Las Kalisz. Tomasz Purol Posiada bogate doświadczenie zawodowe, które zdobywał od 20 lat w różnych miejscach w Polsce. Zwycięzca i laureat wielu prestiżowych konkursów w Polsce i zagranicą. W pięknym stylu zwyciężył V edycję programu TOP CHEF w 2015 roku.

Chefs Academy 2022 nie mogłoby odbyć się bez naszych wspaniałych Partnerów, którzy zadbali o profesjonalne stanowiska pracy. Dziękujemy za Wasze ogromne wsparcie i współorganizację warsztatów razem z nami.

Pro-Gastro

Dora Metal

Waldi

Alpro

Skarby Serowara

Bidfood Farutex

Fusion Gusto

Winterhalter Polska

Plastmet

Bela Mesa

Zespół Szkół Gastronomicznych w Poznaniu

Szkolenia zostały nagrane przez nowe.menu. Warsztaty udostępnimy za darmo na naszej stronie internetowej www.restaurant-management.pl, tak aby każdy mógł czerpać inspiracje od jednych z najlepszych szefów kuchni w Polsce. Jeśli spodoba Wam się formuła warsztatów, to już dziś zapraszamy Was na kolejną edycję, która odbędzie się 27-29 września 2023 r. podczas Targów Polagra. Do zobaczenia!

Monika

Monika Cichowska

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2025. Poznamy odpowiedzi na trudne pytania, które zadaje sobie branża gastronomiczna

II Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia”. Znamy zakwalifikowane drużyny

Pewnego razu na Dzikim Zachodzie. Z wizytą u Wojciecha Wojtkowiaka, szefa kuchni Indian Steak

Ruszyły przygotowania do Bocuse d’Or Poland 2025

Winterhalter na międzynarodowych targach gastronomicznych: nie sposób nas nie zauważyć!

Połowa konsumentów jadłaby mniej dań mięsnych, gdyby umiała przyrządzić ich roślinne wersje

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.