...

Aktualności

Wyjątkowe wydarzenie kulinarne w Ostrowcu Świętokrzyskim (fotorelacja)

Wyjątkowe wydarzenie kulinarne w Ostrowcu Świętokrzyskim (fotorelacja)

Goście Restauracji Siesta Hotelu Red w Ostrowcu Świętokrzyskim mogli w niezwykły sposób uczcić Dzień Kobiet. W piątek, 10 marca br. na wyjątkową kolację zaprosili szefowie kuchni, którzy współpracują na co dzień z Akademią Bocuse d’Or Poland: Kurt Scheller, Michał Markowicz i Mirosław Ciołak.

Na gości czekało 6 setów potraw, muzyka na żywo, barista, barman oraz prezent w postaci książki z dedykacją dla każdej pary. Ryba z wędzarni, łosoś Mowi Supreme, sandacz i risotto milanese to dania zaserwowane przez Kurta Schellera. Michał Markowicz przygotował jelenia (policzek) z tymiankiem, ziemniakiem, gorczycą, burakiem, porzeczką, piklamie, porem i kawę, cydr. Mirosław Ciołak zaserwował zupę krem Bisque z owoców morza oraz sorbet z melona z proseco oraz chipsem z sera feta z czarnuszką.

Źródło: Mirosław Ciołak

Wyjątkowe wydarzenie kulinarne w Ostrowcu Świętokrzyskim (fotorelacja)

Wyjątkowe wydarzenie kulinarne w Ostrowcu Świętokrzyskim (fotorelacja)

Goście Restauracji Siesta Hotelu Red w Ostrowcu Świętokrzyskim mogli w niezwykły sposób uczcić Dzień Kobiet. W piątek, 10 marca br. na wyjątkową kolację zaprosili szefowie kuchni, którzy współpracują na co dzień z Akademią Bocuse d’Or Poland: Kurt Scheller, Michał Markowicz i Mirosław Ciołak.

Na gości czekało 6 setów potraw, muzyka na żywo, barista, barman oraz prezent w postaci książki z dedykacją dla każdej pary. Ryba z wędzarni, łosoś Mowi Supreme, sandacz i risotto milanese to dania zaserwowane przez Kurta Schellera. Michał Markowicz przygotował jelenia (policzek) z tymiankiem, ziemniakiem, gorczycą, burakiem, porzeczką, piklamie, porem i kawę, cydr. Mirosław Ciołak zaserwował zupę krem Bisque z owoców morza oraz sorbet z melona z proseco oraz chipsem z sera feta z czarnuszką.

Źródło: Mirosław Ciołak

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Tak było na Przedsmaku Tygodnia Kuchni Polskiej

XII Ogólnopolski Konkurs dla szkół gastronomicznych

24. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro i 13. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel

McDonald’s zamyka rosyjskie restauracje

Kulinarni wirtuozi, sztuka i nieszablonowa przestrzeń. Katowicki Klub Kolacyjny zaprasza na wieczory pełne doznań

Znamy uczestników, którzy pojadą na Olimpiadę Pizzy Neapolitańskiej

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.