...

Aktualności

Wielkopolski Kucharz Roku 2023. Zgłoszenia do 25 kwietnia!

Wielkopolski Kucharz Roku 2023. Zgłoszenia do 25 kwietnia!

VIII edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego Wielkopolski Kucharz Roku odbędzie się 6 czerwca 2023 r. w hotelu Poznańskim w Luboniu k. Poznania. W tym roku organizatorzy postanowili zmienić nieco zasady gry i otwierają konkurs terytorialnie na całą Polskę oraz Wielkopolan pracujących za granicą. Na zgłoszenia czekają do dnia 25 kwietnia.

Organizatorzy liczą na to, że w 10-tą rocznicę śmierci Patrona Konkursu śp. Rafała Jelewskiego do rywalizacji o Puchar Prezydenta Miasta Poznania Jacka Jaśkowiaka oraz nominację do XXI edycji Kulinarnego Pucharu Polski staną wybitnie uzdolnieni, ambitni pasjonaci sztuki kulinarnej – Kucharki i Kucharze.

Tegorocznym zadaniem dla każdego uczestnika będzie przyrządzenie dania głównego z użyciem następujących produktów obowiązkowych: podroby (dowolny element), jajko oraz szczaw, a także sałatki wegańskiej z użyciem: owoców i warzyw sezonowych.

Formularz zgłoszeniowy znajduje się na stronie www.konkursykulinarne.pl.

Kapituła konkursu:

  • Joanna Ochniak,
  • Dominik Brodziak,
  • Tomasz Purol,
  • Barbara Surma.

Link do regulaminu konkursu: https://www.konkursykulinarne.pl/final…/regulamin-konkursu

Źródło: mat. org.

Wielkopolski Kucharz Roku 2023. Zgłoszenia do 25 kwietnia!

Wielkopolski Kucharz Roku 2023. Zgłoszenia do 25 kwietnia!

VIII edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego Wielkopolski Kucharz Roku odbędzie się 6 czerwca 2023 r. w hotelu Poznańskim w Luboniu k. Poznania. W tym roku organizatorzy postanowili zmienić nieco zasady gry i otwierają konkurs terytorialnie na całą Polskę oraz Wielkopolan pracujących za granicą. Na zgłoszenia czekają do dnia 25 kwietnia.

Organizatorzy liczą na to, że w 10-tą rocznicę śmierci Patrona Konkursu śp. Rafała Jelewskiego do rywalizacji o Puchar Prezydenta Miasta Poznania Jacka Jaśkowiaka oraz nominację do XXI edycji Kulinarnego Pucharu Polski staną wybitnie uzdolnieni, ambitni pasjonaci sztuki kulinarnej – Kucharki i Kucharze.

Tegorocznym zadaniem dla każdego uczestnika będzie przyrządzenie dania głównego z użyciem następujących produktów obowiązkowych: podroby (dowolny element), jajko oraz szczaw, a także sałatki wegańskiej z użyciem: owoców i warzyw sezonowych.

Formularz zgłoszeniowy znajduje się na stronie www.konkursykulinarne.pl.

Kapituła konkursu:

  • Joanna Ochniak,
  • Dominik Brodziak,
  • Tomasz Purol,
  • Barbara Surma.

Link do regulaminu konkursu: https://www.konkursykulinarne.pl/final…/regulamin-konkursu

Źródło: mat. org.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

MADE FOR Restaurant – NEW GENERATION

Poland 100 Best Restaurants Awards 2023

5 dobrych powodów, by pożegnać się ze starym sprzętem kuchennym

Bez fosforanów, jak zawsze dokładne: tabletki myjące Rational Active Green do pieców konwekcyjno-parowych iCombi Pro i Classic

Targi POLAGRA i KPP coraz bliżej!

Konferencja Made For Restaurant – edycja hedoniści

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.