Aktualności

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań

Już za niespełna miesiąc, 26 września, podczas Targów Polagra w Poznaniu, odbędzie się Wielki Finał Kulinarnego Pucharu Polski. W finałowej rywalizacji zmierzą się szefowie kuchni wraz ze swoimi pomocnikami, którzy zwyciężyli w konkursach eliminacyjnych. Jednym z tych konkursów były „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni”, organizowane przez OSSKiC, Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa.

Zwycięzcami zostali Dawid Stąpór i Wiktoria Banaś z Restauracji Żółty Słoń w Kielcach, którzy powalczą o tytuł najlepszego z najlepszych w finale KPP 2024.

Ich zmagania w konkursie eliminacyjnym można obejrzeć na kanale Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Jak wielkie emocje wzbudzają konkursy organizowane w Instytucie Kulinarnym Transgourmet? Czy możliwe jest połączenie cielęciny z krewetką? Jakie techniki kulinarne i jaki sprzęt jest niezbędny do wykonania dań, które wyglądają jak prawdziwe dzieła sztuki? Odkryj kulisy wielkiego finału konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni w obszernej relacji video!

Źródło: Selgros

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań

Już za niespełna miesiąc, 26 września, podczas Targów Polagra w Poznaniu, odbędzie się Wielki Finał Kulinarnego Pucharu Polski. W finałowej rywalizacji zmierzą się szefowie kuchni wraz ze swoimi pomocnikami, którzy zwyciężyli w konkursach eliminacyjnych. Jednym z tych konkursów były „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni”, organizowane przez OSSKiC, Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa.

Zwycięzcami zostali Dawid Stąpór i Wiktoria Banaś z Restauracji Żółty Słoń w Kielcach, którzy powalczą o tytuł najlepszego z najlepszych w finale KPP 2024.

Ich zmagania w konkursie eliminacyjnym można obejrzeć na kanale Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Jak wielkie emocje wzbudzają konkursy organizowane w Instytucie Kulinarnym Transgourmet? Czy możliwe jest połączenie cielęciny z krewetką? Jakie techniki kulinarne i jaki sprzęt jest niezbędny do wykonania dań, które wyglądają jak prawdziwe dzieła sztuki? Odkryj kulisy wielkiego finału konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni w obszernej relacji video!

Źródło: Selgros

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Tork na targach EuroGastro 2025: Innowacyjne rozwiązania dla branży HoReCa

Letnie menu bez chaosu: sezonowy wynajem przybywa na ratunek

Wielkie otwarcie Food Content Studio w Poznaniu

Nowy Dyrektor Gastronomii MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel

Poland 100 Best Restaurants Awards 2024

Burger King z nowością dla fanów roślinnych smaków. Poznajcie Plant-Based Bao Burgera