Aktualności

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań

Już za niespełna miesiąc, 26 września, podczas Targów Polagra w Poznaniu, odbędzie się Wielki Finał Kulinarnego Pucharu Polski. W finałowej rywalizacji zmierzą się szefowie kuchni wraz ze swoimi pomocnikami, którzy zwyciężyli w konkursach eliminacyjnych. Jednym z tych konkursów były „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni”, organizowane przez OSSKiC, Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa.

Zwycięzcami zostali Dawid Stąpór i Wiktoria Banaś z Restauracji Żółty Słoń w Kielcach, którzy powalczą o tytuł najlepszego z najlepszych w finale KPP 2024.

Ich zmagania w konkursie eliminacyjnym można obejrzeć na kanale Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Jak wielkie emocje wzbudzają konkursy organizowane w Instytucie Kulinarnym Transgourmet? Czy możliwe jest połączenie cielęciny z krewetką? Jakie techniki kulinarne i jaki sprzęt jest niezbędny do wykonania dań, które wyglądają jak prawdziwe dzieła sztuki? Odkryj kulisy wielkiego finału konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni w obszernej relacji video!

Źródło: Selgros

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań

Już za niespełna miesiąc, 26 września, podczas Targów Polagra w Poznaniu, odbędzie się Wielki Finał Kulinarnego Pucharu Polski. W finałowej rywalizacji zmierzą się szefowie kuchni wraz ze swoimi pomocnikami, którzy zwyciężyli w konkursach eliminacyjnych. Jednym z tych konkursów były „Mięsne Specjały Polskiej Kuchni”, organizowane przez OSSKiC, Transgourmet Foodservice i Selgros HoReCa.

Zwycięzcami zostali Dawid Stąpór i Wiktoria Banaś z Restauracji Żółty Słoń w Kielcach, którzy powalczą o tytuł najlepszego z najlepszych w finale KPP 2024.

Ich zmagania w konkursie eliminacyjnym można obejrzeć na kanale Instytutu Kulinarnego Transgourmet.

Jak wielkie emocje wzbudzają konkursy organizowane w Instytucie Kulinarnym Transgourmet? Czy możliwe jest połączenie cielęciny z krewetką? Jakie techniki kulinarne i jaki sprzęt jest niezbędny do wykonania dań, które wyglądają jak prawdziwe dzieła sztuki? Odkryj kulisy wielkiego finału konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni w obszernej relacji video!

Źródło: Selgros

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

La Brasserie Moderne wśród laureatów międzynarodowego konkursu The World Luxury Awards 2023

Nowo otwarte Bistro Młyn w samym sercu gdańskiej Wyspy Spichrzów

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

iCareSystem AutoDose – nowy system mycia urządzeń konwekcyjno-parowych nablatowych iCombi Pro

Nowa fala, czyli jak serwować prawdziwie dobrą kawę

Zaprezentuj restaurację w dobrym świetle