...

Aktualności

Wieczór trzech zmysłów: Przemysław Klima, Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec

Wieczór trzech zmysłów: Przemysław Klima, Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec

28 lipca br. w Zajezdni Kultury Pleszew odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szefowie kuchni Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec oraz gość specjalny Przemysław Klima.

Organizatorzy zapraszają na trójwymiarowe wydarzenie – wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna. Gościem specjalnym będzie Przemysław Klima, szef kuchni najlepszej restauracji w Polsce, Bottiglieria 1881, która jako jedyna została nagrodzona Gwiazdką Michelin.

Za stworzone menu odpowiedzialny będzie także dwóch znakomitych szefów kuchni. Marcin Wygralak, szef kuchni w Restauracji Frascati, właściciel konceptów: Rzemieślnicza Piekarnia Frascati, Mięcho i Buła. Dawid Klimaniec, miłośnik etyki i kultury łowieckiej. Pracował w gwiazdkowych restauracjach m.in w Belfaście. Były szef kuchni restauracji Tygiel w pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountian w Szklarskiej Porębie, obecnie patron kilku restauracji na Śląsku oraz juror wielu wydarzeń gastronomicznych.

Koszt całego wydarzenia: 340 zł / os.

Wejściówki do odebrania wyłącznie w restauracji.

Tel.: 721 441 502

Źródło: Zajezdnia Kultury Pleszew

Wieczór trzech zmysłów: Przemysław Klima, Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec

Wieczór trzech zmysłów: Przemysław Klima, Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec

28 lipca br. w Zajezdni Kultury Pleszew odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szefowie kuchni Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec oraz gość specjalny Przemysław Klima.

Organizatorzy zapraszają na trójwymiarowe wydarzenie – wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna. Gościem specjalnym będzie Przemysław Klima, szef kuchni najlepszej restauracji w Polsce, Bottiglieria 1881, która jako jedyna została nagrodzona Gwiazdką Michelin.

Za stworzone menu odpowiedzialny będzie także dwóch znakomitych szefów kuchni. Marcin Wygralak, szef kuchni w Restauracji Frascati, właściciel konceptów: Rzemieślnicza Piekarnia Frascati, Mięcho i Buła. Dawid Klimaniec, miłośnik etyki i kultury łowieckiej. Pracował w gwiazdkowych restauracjach m.in w Belfaście. Były szef kuchni restauracji Tygiel w pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountian w Szklarskiej Porębie, obecnie patron kilku restauracji na Śląsku oraz juror wielu wydarzeń gastronomicznych.

Koszt całego wydarzenia: 340 zł / os.

Wejściówki do odebrania wyłącznie w restauracji.

Tel.: 721 441 502

Źródło: Zajezdnia Kultury Pleszew

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

RATIONAL ponownie zaprasza do sal pokazowych

Wyjątkowa oferta Topseller zaprezentowana przez Transgourmet i Selgros na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów 

Kolacja z degustacją win w La Brasserie Moderne

Premiera książki „Tutto Il Mare – Ryby i Owoce Morza”

Poznaj innowację w branży sushi – bezpłatne warsztaty Sushi MasterClass

Japońskie smaki na warsztatach kulinarnych Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.