Aktualności

Wieczór trzech zmysłów: Przemysław Klima, Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec

Wieczór trzech zmysłów: Przemysław Klima, Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec

28 lipca br. w Zajezdni Kultury Pleszew odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szefowie kuchni Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec oraz gość specjalny Przemysław Klima.

Organizatorzy zapraszają na trójwymiarowe wydarzenie – wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna. Gościem specjalnym będzie Przemysław Klima, szef kuchni najlepszej restauracji w Polsce, Bottiglieria 1881, która jako jedyna została nagrodzona Gwiazdką Michelin.

Za stworzone menu odpowiedzialny będzie także dwóch znakomitych szefów kuchni. Marcin Wygralak, szef kuchni w Restauracji Frascati, właściciel konceptów: Rzemieślnicza Piekarnia Frascati, Mięcho i Buła. Dawid Klimaniec, miłośnik etyki i kultury łowieckiej. Pracował w gwiazdkowych restauracjach m.in w Belfaście. Były szef kuchni restauracji Tygiel w pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountian w Szklarskiej Porębie, obecnie patron kilku restauracji na Śląsku oraz juror wielu wydarzeń gastronomicznych.

Koszt całego wydarzenia: 340 zł / os.

Wejściówki do odebrania wyłącznie w restauracji.

Tel.: 721 441 502

Źródło: Zajezdnia Kultury Pleszew

Wieczór trzech zmysłów: Przemysław Klima, Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec

Wieczór trzech zmysłów: Przemysław Klima, Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec

28 lipca br. w Zajezdni Kultury Pleszew odbędzie się kolacja degustacyjna, którą przygotują szefowie kuchni Marcin Wygralak i Dawid Klimaniec oraz gość specjalny Przemysław Klima.

Organizatorzy zapraszają na trójwymiarowe wydarzenie – wernisaż, koncert jazzowy i kolacja degustacyjna. Gościem specjalnym będzie Przemysław Klima, szef kuchni najlepszej restauracji w Polsce, Bottiglieria 1881, która jako jedyna została nagrodzona Gwiazdką Michelin.

Za stworzone menu odpowiedzialny będzie także dwóch znakomitych szefów kuchni. Marcin Wygralak, szef kuchni w Restauracji Frascati, właściciel konceptów: Rzemieślnicza Piekarnia Frascati, Mięcho i Buła. Dawid Klimaniec, miłośnik etyki i kultury łowieckiej. Pracował w gwiazdkowych restauracjach m.in w Belfaście. Były szef kuchni restauracji Tygiel w pięciogwiazdkowym hotelu Platinum Mountian w Szklarskiej Porębie, obecnie patron kilku restauracji na Śląsku oraz juror wielu wydarzeń gastronomicznych.

Koszt całego wydarzenia: 340 zł / os.

Wejściówki do odebrania wyłącznie w restauracji.

Tel.: 721 441 502

Źródło: Zajezdnia Kultury Pleszew

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

HEINZ Selection Finals (fotorelacja)

Zmiany w restauracjach: Łatwiejsza praca z iVario

Zamów z ZiO

Restauracja Pod Drewnianym Bocianem: dzisiaj jeden lokal to zdecydowanie za mało

Nowy szef kuchni w Bel Mare & Aqua Resort

Gastrotargi SMAKKi po raz pierwszy razem z WorldFood Poland