AktualnościProdukty

Violife Grecki biały – teraz także w kostkach

Violife Grecki biały – teraz także w kostkach

Portfolio roślinnych alternatyw sera Violife dla gastronomii jest coraz bogatsze! Teraz profesjonaliści mogą korzystać już z nowej, wygodniejszej formy popularnego Violife Greckiego białego – gotowych kostek, idealnych do sałatek oraz innych dań na zimno i na ciepło.

Violife Grecki biały w kostce zastępuje klasyczną fetę i sprawdzi się w sałatkach, na pizzy (po wypieczeniu jako dodatek), w zapiekankach, kanapkach, daniach z makaronem lub jako samodzielna przekąska. Dostępny jest w praktycznym pojemniku z solanką, który zapewnia świeżość na dłużej.

Dotychczas Violife Grecki biały dostępny był w bloku 1,2 kg oraz w bloku do gotowania 2,5 kg, który znakomicie sprawdza się w daniach na ciepło. Jego intensywny, wytrawny smak jest świetny do zapiekanek, kanapek oraz sosów i dipów.

Linia produktów greckich marki Violife cieszy się u nas dużą popularnością, ponieważ Polacy bardzo lubią kuchnię grecką. Dzięki Violife teraz jest ona dostępna także dla osób rezygnujących z produktów odzwierzęcych. Grecki Biały – tak jak cała oferta Violife, roślinnych zamienników goudy, mozzarelli, cheddara czy parmezanu – jest doskonały dla wegan czy osób nietolerujących laktozy. Roślinne alternatywy sera są też zdecydowanie lepsze dla naszej planety.

– Szefowie kuchni cenią produkty Violife, ponieważ można je stosować wymiennie w gotowych już recepturach albo z ich pomocą serwować zupełnie nowe dania. Ważne jest też szerokie portfolio, które pozwala tworzyć roślinne alternatywy wielu różnorodnych potraw, doskonały smak i fakt, że produkty Violife można podawać bez obaw wszystkim gościom – mówi Robert Kopacz, Szef Kuchni Upfield Professional.

Upfield to największa na świecie firma tworząca produkty do smarowania, smażenia i gotowania bazujące na olejach roślinnych. Do Upfield należą takie marki jak m.in. Rama, Kasia, Delma czy Flora. Szefowie kuchni cenią m.in. Ramę Cremefine Profi, Ramę Professional Bakery, oliwy Altis, zaś w portfolio firmy znajdują się także w pełni wegańskie: Flora Plant oraz roślinne alternatywy dla sera Violife. Misją firmy jest dostarczanie zdrowych, wysokiej jakości produktów, opartych na roślinach.

Violife Grecki biały – teraz także w kostkach

Violife Grecki biały – teraz także w kostkach

Portfolio roślinnych alternatyw sera Violife dla gastronomii jest coraz bogatsze! Teraz profesjonaliści mogą korzystać już z nowej, wygodniejszej formy popularnego Violife Greckiego białego – gotowych kostek, idealnych do sałatek oraz innych dań na zimno i na ciepło.

Violife Grecki biały w kostce zastępuje klasyczną fetę i sprawdzi się w sałatkach, na pizzy (po wypieczeniu jako dodatek), w zapiekankach, kanapkach, daniach z makaronem lub jako samodzielna przekąska. Dostępny jest w praktycznym pojemniku z solanką, który zapewnia świeżość na dłużej.

Dotychczas Violife Grecki biały dostępny był w bloku 1,2 kg oraz w bloku do gotowania 2,5 kg, który znakomicie sprawdza się w daniach na ciepło. Jego intensywny, wytrawny smak jest świetny do zapiekanek, kanapek oraz sosów i dipów.

Linia produktów greckich marki Violife cieszy się u nas dużą popularnością, ponieważ Polacy bardzo lubią kuchnię grecką. Dzięki Violife teraz jest ona dostępna także dla osób rezygnujących z produktów odzwierzęcych. Grecki Biały – tak jak cała oferta Violife, roślinnych zamienników goudy, mozzarelli, cheddara czy parmezanu – jest doskonały dla wegan czy osób nietolerujących laktozy. Roślinne alternatywy sera są też zdecydowanie lepsze dla naszej planety.

– Szefowie kuchni cenią produkty Violife, ponieważ można je stosować wymiennie w gotowych już recepturach albo z ich pomocą serwować zupełnie nowe dania. Ważne jest też szerokie portfolio, które pozwala tworzyć roślinne alternatywy wielu różnorodnych potraw, doskonały smak i fakt, że produkty Violife można podawać bez obaw wszystkim gościom – mówi Robert Kopacz, Szef Kuchni Upfield Professional.

Upfield to największa na świecie firma tworząca produkty do smarowania, smażenia i gotowania bazujące na olejach roślinnych. Do Upfield należą takie marki jak m.in. Rama, Kasia, Delma czy Flora. Szefowie kuchni cenią m.in. Ramę Cremefine Profi, Ramę Professional Bakery, oliwy Altis, zaś w portfolio firmy znajdują się także w pełni wegańskie: Flora Plant oraz roślinne alternatywy dla sera Violife. Misją firmy jest dostarczanie zdrowych, wysokiej jakości produktów, opartych na roślinach.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Restauracje otwierają się dla Gości

Wielkie otwarcie Food Content Studio w Poznaniu

Zmiany w strukturze Dworzyska w Szczawnie-Zdroju

Kongres POLAGRA EXPORT MEETING. Najważniejsze zagadnienia w eksporcie żywności

Brak wykwalifikowanych pracowników w hotelarstwie: Nowe rozwiązania są poszukiwane

Kolacja według Trylogii Henryka Sienkiewicza. Szefowie kuchni gotują dla WOŚP!