Aktualności

Spotkanie TrendTalk online firmy Rational: Sesja 12 – spoglądanie przez krawędź talerza

Spotkanie TrendTalk online firmy Rational: Sesja 12 – spoglądanie przez krawędź talerza

Rozwiązanie TrendTalk firmy Rational można naprawdę określić jako klasykę w branży gastronomicznej i w trakcie zawsze udaje się poruszyć tematy, które dostarczają materiału do dyskusji. 10 maja ponownie odbędzie spotkanie i TrendTalk rozpocznie swoją 12. rundę. Tym razem z tematem: Spojrzenie przez krawędź talerza.

Razem z uczestnikami spoglądać poza krawędź talerza będzie Carl Jacobs, dyrektor generalny Apicbase, ogólnoświatowej platformy zarządzania F&B. Wyjaśni, w jaki sposób firmy F&B mogą łatwo skalować swoją działalność. Amin Sheikh, założyciel i dyrektor generalny Instazap, pierwszej w Irlandii super aplikacji do natychmiastowych zakupów, podzieli się swoimi spostrzeżeniami na temat przyszłości łańcucha dostaw i logistyki. A Dec Penfold, założyciel kuchni Dec, człowiek stojący za wieloma udanymi operacjami F&B, wyjaśnia, co jest potrzebne do opracowania udanej koncepcji kulinarnej.

Na koniec Stephan M. Leuschner, założyciel TrendTalk i ekspert firmy Rational ds. Ghost Kitchens, podzieli się najnowszymi informacjami i aktualnościami z niedawnej międzynarodowej konferencji Ghost Kitchen w Amsterdamie. TrendTalk będzie ponownie moderowany przez Michaela Jonesa, wielokrotnie nagradzanego redaktora i członka FCSI.

Webinar będzie prowadzony w języku angielskim. Zainteresowani mogą bezpłatnie zarejestrować się na stronie: https://www.rational-online.com/en_xx/lp/ghost-kitchen-talk/

Spotkanie TrendTalk online firmy Rational: Sesja 12 – spoglądanie przez krawędź talerza

Spotkanie TrendTalk online firmy Rational: Sesja 12 – spoglądanie przez krawędź talerza

Rozwiązanie TrendTalk firmy Rational można naprawdę określić jako klasykę w branży gastronomicznej i w trakcie zawsze udaje się poruszyć tematy, które dostarczają materiału do dyskusji. 10 maja ponownie odbędzie spotkanie i TrendTalk rozpocznie swoją 12. rundę. Tym razem z tematem: Spojrzenie przez krawędź talerza.

Razem z uczestnikami spoglądać poza krawędź talerza będzie Carl Jacobs, dyrektor generalny Apicbase, ogólnoświatowej platformy zarządzania F&B. Wyjaśni, w jaki sposób firmy F&B mogą łatwo skalować swoją działalność. Amin Sheikh, założyciel i dyrektor generalny Instazap, pierwszej w Irlandii super aplikacji do natychmiastowych zakupów, podzieli się swoimi spostrzeżeniami na temat przyszłości łańcucha dostaw i logistyki. A Dec Penfold, założyciel kuchni Dec, człowiek stojący za wieloma udanymi operacjami F&B, wyjaśnia, co jest potrzebne do opracowania udanej koncepcji kulinarnej.

Na koniec Stephan M. Leuschner, założyciel TrendTalk i ekspert firmy Rational ds. Ghost Kitchens, podzieli się najnowszymi informacjami i aktualnościami z niedawnej międzynarodowej konferencji Ghost Kitchen w Amsterdamie. TrendTalk będzie ponownie moderowany przez Michaela Jonesa, wielokrotnie nagradzanego redaktora i członka FCSI.

Webinar będzie prowadzony w języku angielskim. Zainteresowani mogą bezpłatnie zarejestrować się na stronie: https://www.rational-online.com/en_xx/lp/ghost-kitchen-talk/

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

3. edycja Dnia Śledzia w hotelu Skipper

Najlepsza restauracja w Polsce 2024 roku U WIENIAWY

McDonald’s zamyka rosyjskie restauracje

Kolacja na Szczycie Góry

Wielki powrót konkursu Wielkopolski Kucharz Roku 2022!

Poradnik foodowych sesji zdjęciowych i nagrań na 2024 rok