Aktualności

Robert Sowa i Dawid Łagowski zapraszają do Mariny Gaj!

Robert Sowa i Dawid Łagowski zapraszają do Mariny Gaj!

W piątek, 16 czerwca w Marinie Gaj w Koninie odbędzie się niezwykła kolacja degustacyjna. Szef patron restauracji Dawid Łagowski będzie gotował razem z gościem specjalnym Robertem Sową.

W Marinie Gaj odbędzie się kolejna kolacja degustacyjna z mistrzem kulinarnym. Szef patron restauracji Dawid Łagowski ostatnio do przygotowania kulinarnej uczty zaprosił Kurta Schellera. Bilety na wydarzenie rozeszły się w zaledwie kilka dni.

Tym razem gościem specjalnym w Marinie Gaj będzie Robert Sowa. Nieoceniony autorytet w branży gastronomicznej, kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w Polsce. Jest także znany z programów kulinarnych oraz licznych audycji radiowych. Karierę gastronomiczną rozpoczął w rodzinnym Krakowie, a kontynuował w Austrii. Po powrocie przez 17 lat zarządzał kuchnią warszawskiego Hotelu Jan III Sobieski. Właściciel autorskiej restauracji N31 restaurant & bar (Warszawa, ul. Nowogrodzka 31). Autor książek kulinarnych: „Esencja Smaku”, „Romans Kulinarny”, „W Poszukiwaniu smaku doskonałego”, „Życie kocha jeść” oraz “Krok po kroku z Robertem Sową”.

Kolacji towarzyszyć będzie muzyka na żywo i wine pairing.

Cena za os. 320 zł

Rezerwacja biletów – tel.: 732 658 658

Fot.: Marina Gaj

Robert Sowa i Dawid Łagowski zapraszają do Mariny Gaj!

Robert Sowa i Dawid Łagowski zapraszają do Mariny Gaj!

W piątek, 16 czerwca w Marinie Gaj w Koninie odbędzie się niezwykła kolacja degustacyjna. Szef patron restauracji Dawid Łagowski będzie gotował razem z gościem specjalnym Robertem Sową.

W Marinie Gaj odbędzie się kolejna kolacja degustacyjna z mistrzem kulinarnym. Szef patron restauracji Dawid Łagowski ostatnio do przygotowania kulinarnej uczty zaprosił Kurta Schellera. Bilety na wydarzenie rozeszły się w zaledwie kilka dni.

Tym razem gościem specjalnym w Marinie Gaj będzie Robert Sowa. Nieoceniony autorytet w branży gastronomicznej, kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w Polsce. Jest także znany z programów kulinarnych oraz licznych audycji radiowych. Karierę gastronomiczną rozpoczął w rodzinnym Krakowie, a kontynuował w Austrii. Po powrocie przez 17 lat zarządzał kuchnią warszawskiego Hotelu Jan III Sobieski. Właściciel autorskiej restauracji N31 restaurant & bar (Warszawa, ul. Nowogrodzka 31). Autor książek kulinarnych: „Esencja Smaku”, „Romans Kulinarny”, „W Poszukiwaniu smaku doskonałego”, „Życie kocha jeść” oraz “Krok po kroku z Robertem Sową”.

Kolacji towarzyszyć będzie muzyka na żywo i wine pairing.

Cena za os. 320 zł

Rezerwacja biletów – tel.: 732 658 658

Fot.: Marina Gaj

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

1. Charytatywna kolacja dla Fundacji księdza Kaczkowskiego

SMAKKi GASTROTARGI 2024 miejscem pokazów Masterclass

Kulinarne świętowanie niepodległości zakończone

Transgourmet i Selgros Partnerem gastronomicznymPol’and’Rock Festival

Kongres POLAGRA EXPORT MEETING. Najważniejsze zagadnienia w eksporcie żywności

Poznaj historię mrożonej herbaty