W piątek, 16 czerwca w Marinie Gaj w Koninie odbędzie się niezwykła kolacja degustacyjna. Szef patron restauracji Dawid Łagowski będzie gotował razem z gościem specjalnym Robertem Sową.
W Marinie Gaj odbędzie się kolejna kolacja degustacyjna z mistrzem kulinarnym. Szef patron restauracji Dawid Łagowski ostatnio do przygotowania kulinarnej uczty zaprosił Kurta Schellera. Bilety na wydarzenie rozeszły się w zaledwie kilka dni.
Tym razem gościem specjalnym w Marinie Gaj będzie Robert Sowa. Nieoceniony autorytet w branży gastronomicznej, kreator menu największych wydarzeń kulturalno-kulinarnych w Polsce. Jest także znany z programów kulinarnych oraz licznych audycji radiowych. Karierę gastronomiczną rozpoczął w rodzinnym Krakowie, a kontynuował w Austrii. Po powrocie przez 17 lat zarządzał kuchnią warszawskiego Hotelu Jan III Sobieski. Właściciel autorskiej restauracji N31 restaurant & bar (Warszawa, ul. Nowogrodzka 31). Autor książek kulinarnych: „Esencja Smaku”, „Romans Kulinarny”, „W Poszukiwaniu smaku doskonałego”, „Życie kocha jeść” oraz “Krok po kroku z Robertem Sową”.
Kolacji towarzyszyć będzie muzyka na żywo i wine pairing.
Cena za os. 320 zł
Rezerwacja biletów – tel.: 732 658 658
Fot.: Marina Gaj