Przepis autorstwa Dawida Łagowskiego, szefa kuchni w Ilonn Hotel i właściciela Manufaktury Łagowski. Fot.: Bartosz Wróblewski.
SKŁADNIKI
Tatar
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Polędwicę dokładnie siekamy, dodajemy drobno posiekaną cebulę i ogórek kiszony, doprawiamy do smaku solą i pieprzem czarnym mielonym. Mięso wykładamy na środek talerza, na górze dodajemy żółtko, na około układamy pozostałe składniki: borowiki, kurki, kapary. Polewamy olejem lubczykowym z Manufaktury Łagowski.
Udostępnij!
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.