Aktualności

Przed nami ekscytujące dzień, wieczór i NOC! Made for Restaurant już 19 listopada w Poznaniu

Przed nami ekscytujące dzień, wieczór i NOC! Made for Restaurant już 19 listopada w Poznaniu

Organizatorzy For Solutions proszą, aby przygotować się mentalnie i fizycznie na intensywne, wyczerpujące, angażujące: dzień, wieczór i uwaga – NOC! Konferencja Mafe for Restaurant odbędzie się już we wtorek, 19 listopada br. w Andersia Hotel & Spa Poznań, a member of Radisson Individuals.

DZIEŃ

Organizatorzy zapewnią, że nakarmią nas wiedzą technologiczną, daniami od genialnych szefów kuchni, muzyką od wspaniałej DJ-ki oraz energią sukcesu od najlepszych polskich restauratorów i managerów. Co więcej, zabiorą nas za granicę, a ekscytująca część spotkania będzie w języku angielskim. Tłumaczyć będzie sztuczna inteligencja!

Szczegółowy program znajdziecie: tutaj.

Merytoryczny wstęp? Koniecznie czytajcie również wywiad z Mariuszem Piórkowskim z Mój Stolik właśnie na temat AI: Sztuczna inteligencja zabije gastronomię, którą znamy? Może powinna.

Pamiętajcie o rejestracji, bo kończą się miejsca! Widzimy się 19 listopada w Andersia Hotel & SPA w Poznaniu. Startujemy o godz. 11.30.

WIECZÓR i NOC

A od godziny 21:00 relaksujemy się na After Party w City Park Poznań: CUCINA 88, Whisky Bar 88. Potem czekają nas pląsy w poznańskim klubie CUBA LIBRE.

Źródło: For Solutions

Przed nami ekscytujące dzień, wieczór i NOC! Made for Restaurant już 19 listopada w Poznaniu

Przed nami ekscytujące dzień, wieczór i NOC! Made for Restaurant już 19 listopada w Poznaniu

Organizatorzy For Solutions proszą, aby przygotować się mentalnie i fizycznie na intensywne, wyczerpujące, angażujące: dzień, wieczór i uwaga – NOC! Konferencja Mafe for Restaurant odbędzie się już we wtorek, 19 listopada br. w Andersia Hotel & Spa Poznań, a member of Radisson Individuals.

DZIEŃ

Organizatorzy zapewnią, że nakarmią nas wiedzą technologiczną, daniami od genialnych szefów kuchni, muzyką od wspaniałej DJ-ki oraz energią sukcesu od najlepszych polskich restauratorów i managerów. Co więcej, zabiorą nas za granicę, a ekscytująca część spotkania będzie w języku angielskim. Tłumaczyć będzie sztuczna inteligencja!

Szczegółowy program znajdziecie: tutaj.

Merytoryczny wstęp? Koniecznie czytajcie również wywiad z Mariuszem Piórkowskim z Mój Stolik właśnie na temat AI: Sztuczna inteligencja zabije gastronomię, którą znamy? Może powinna.

Pamiętajcie o rejestracji, bo kończą się miejsca! Widzimy się 19 listopada w Andersia Hotel & SPA w Poznaniu. Startujemy o godz. 11.30.

WIECZÓR i NOC

A od godziny 21:00 relaksujemy się na After Party w City Park Poznań: CUCINA 88, Whisky Bar 88. Potem czekają nas pląsy w poznańskim klubie CUBA LIBRE.

Źródło: For Solutions

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Polski barman zachwycił międzynarodowych ekspertów

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2023. Zapisz się!

Gęsina na św. Marcina od Grzegorza Gajdy, szefa kuchni w Novotel Poznań Centrum

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2024

Krab królewski w restauracji Babinicz

Design wnętrz: arktyczne niebo nad głowami