Aktualności

Przed nami ekscytujące dzień, wieczór i NOC! Made for Restaurant już 19 listopada w Poznaniu

Przed nami ekscytujące dzień, wieczór i NOC! Made for Restaurant już 19 listopada w Poznaniu

Organizatorzy For Solutions proszą, aby przygotować się mentalnie i fizycznie na intensywne, wyczerpujące, angażujące: dzień, wieczór i uwaga – NOC! Konferencja Mafe for Restaurant odbędzie się już we wtorek, 19 listopada br. w Andersia Hotel & Spa Poznań, a member of Radisson Individuals.

DZIEŃ

Organizatorzy zapewnią, że nakarmią nas wiedzą technologiczną, daniami od genialnych szefów kuchni, muzyką od wspaniałej DJ-ki oraz energią sukcesu od najlepszych polskich restauratorów i managerów. Co więcej, zabiorą nas za granicę, a ekscytująca część spotkania będzie w języku angielskim. Tłumaczyć będzie sztuczna inteligencja!

Szczegółowy program znajdziecie: tutaj.

Merytoryczny wstęp? Koniecznie czytajcie również wywiad z Mariuszem Piórkowskim z Mój Stolik właśnie na temat AI: Sztuczna inteligencja zabije gastronomię, którą znamy? Może powinna.

Pamiętajcie o rejestracji, bo kończą się miejsca! Widzimy się 19 listopada w Andersia Hotel & SPA w Poznaniu. Startujemy o godz. 11.30.

WIECZÓR i NOC

A od godziny 21:00 relaksujemy się na After Party w City Park Poznań: CUCINA 88, Whisky Bar 88. Potem czekają nas pląsy w poznańskim klubie CUBA LIBRE.

Źródło: For Solutions

Przed nami ekscytujące dzień, wieczór i NOC! Made for Restaurant już 19 listopada w Poznaniu

Przed nami ekscytujące dzień, wieczór i NOC! Made for Restaurant już 19 listopada w Poznaniu

Organizatorzy For Solutions proszą, aby przygotować się mentalnie i fizycznie na intensywne, wyczerpujące, angażujące: dzień, wieczór i uwaga – NOC! Konferencja Mafe for Restaurant odbędzie się już we wtorek, 19 listopada br. w Andersia Hotel & Spa Poznań, a member of Radisson Individuals.

DZIEŃ

Organizatorzy zapewnią, że nakarmią nas wiedzą technologiczną, daniami od genialnych szefów kuchni, muzyką od wspaniałej DJ-ki oraz energią sukcesu od najlepszych polskich restauratorów i managerów. Co więcej, zabiorą nas za granicę, a ekscytująca część spotkania będzie w języku angielskim. Tłumaczyć będzie sztuczna inteligencja!

Szczegółowy program znajdziecie: tutaj.

Merytoryczny wstęp? Koniecznie czytajcie również wywiad z Mariuszem Piórkowskim z Mój Stolik właśnie na temat AI: Sztuczna inteligencja zabije gastronomię, którą znamy? Może powinna.

Pamiętajcie o rejestracji, bo kończą się miejsca! Widzimy się 19 listopada w Andersia Hotel & SPA w Poznaniu. Startujemy o godz. 11.30.

WIECZÓR i NOC

A od godziny 21:00 relaksujemy się na After Party w City Park Poznań: CUCINA 88, Whisky Bar 88. Potem czekają nas pląsy w poznańskim klubie CUBA LIBRE.

Źródło: For Solutions

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Finał XIV edycji Przewodnika Poland 100 Best Restaurants

Polskie wina czekają na odkrycie

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2023. Zapisz się!

Rzeszów i Lublin na mapie Sushi Master Class! To ostatnia okazja, by poznać innowację branży sushi

7. edycja warsztatów kulinarnych Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere

Różny zespół, ta sama jakość: jak standaryzacja pomaga odnieść sukces