Aktualności

Powrót do przeszłości w Fisherman – finest food & wine

Powrót do przeszłości w Fisherman – finest food & wine

Rafał Koziorzemski, szef kuchni Fisherman – finest food & wine zaprasza na wspólną kulinarną podróż do przeszłości. Czterech znakomitych szefów kuchni przygotuje dania w klimacie PRL-U, a to wszystko na gwiazdkę Michelin.

25 lutego o godz. 19.00 w Fisherman – finest food & wine odbędzie się wyjątkowa kolacja degustacyjna. Wraz z szefem kuchni Rafałem Koziorzemskim kolację przygotują szefowie: Przemysław Klima, Wojciech Korfel i Dawid Klimaniec.

Więcej informacji już wkrótce!

Cena: 490 pln

Kontakt i rezerwacje: [email protected] / tel. 585 204 862. 

Powrót do przeszłości w Fisherman – finest food & wine

Powrót do przeszłości w Fisherman – finest food & wine

Rafał Koziorzemski, szef kuchni Fisherman – finest food & wine zaprasza na wspólną kulinarną podróż do przeszłości. Czterech znakomitych szefów kuchni przygotuje dania w klimacie PRL-U, a to wszystko na gwiazdkę Michelin.

25 lutego o godz. 19.00 w Fisherman – finest food & wine odbędzie się wyjątkowa kolacja degustacyjna. Wraz z szefem kuchni Rafałem Koziorzemskim kolację przygotują szefowie: Przemysław Klima, Wojciech Korfel i Dawid Klimaniec.

Więcej informacji już wkrótce!

Cena: 490 pln

Kontakt i rezerwacje: [email protected] / tel. 585 204 862. 

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Inspirujący program Targów Cleaning Expo 2023

Restauracja Bella Storia z Wrocławia: zaufanie gości zdobyliśmy ciężką pracą

Szkolenie charytatywne „Zdrowie na talerzu”

20 marca (Dzień Bez Mięsa): Wegetariańska Azja na talerzu

Green Caffè Nero rusza z kolejną edycją akcji “Kawa za książkę”

Wietnamska etykieta przy stole, czyli sztuka jedzenia z szacunkiem