Aktualności

Otwarcie Chefs’s Table by Ernest Jagodziński!

Otwarcie Chefs’s Table by Ernest Jagodziński!

Już w sobotę, 2 października Aleksandra i Ernest Jagodzińscy zaproszą gości po raz pierwszy do wspólnego stołu w Chef’s Table w City Parku. Zapowiada się wyjątkowa i bardzo kameralna kolacja!

W Poznaniu powstaje miejsce dla wszystkich spragnionych wiedzy i kulinarnych doznań. Aleksandra i Ernest Jagodzińscy już w sobotę, 2 października otwierają Chef’s Table w City Parku. Z kolei 4 października odbędą się pierwsze warsztaty z podstaw cukiernictwa, które poprowadzi Krzysztof Kopciński, szef cukierni w renomowanej warszawskiej restauracji N31.

– To miejsce dla miłośników jedzenia, którzy chcą rozwijać swoje pasje i doskonalić umiejętności, a także dla zawodowych kucharzy i szefów kuchni, którzy chcą doskonalić swój warsztat – wyjaśniają Aleksandra i Ernest Jagodziścy.

W ofercie Chef’s Table by Ernest Jagodziński znajdą się m.in. szkolenia dla profesjonalistów, warsztaty dla miłośników gotowania, pokazy kulinarne, sesje zdjęciowe, czy spotkania z szefami kuchni. Projekt zapowiada się niezwykle inspirująco – wystarczy spojrzeć na zaplanowane w październiku szkolenia.

Więcej informacji znajdziecie na stronie: www.chefstable.com.pl.

Otwarcie Chefs’s Table by Ernest Jagodziński!

Otwarcie Chefs’s Table by Ernest Jagodziński!

Już w sobotę, 2 października Aleksandra i Ernest Jagodzińscy zaproszą gości po raz pierwszy do wspólnego stołu w Chef’s Table w City Parku. Zapowiada się wyjątkowa i bardzo kameralna kolacja!

W Poznaniu powstaje miejsce dla wszystkich spragnionych wiedzy i kulinarnych doznań. Aleksandra i Ernest Jagodzińscy już w sobotę, 2 października otwierają Chef’s Table w City Parku. Z kolei 4 października odbędą się pierwsze warsztaty z podstaw cukiernictwa, które poprowadzi Krzysztof Kopciński, szef cukierni w renomowanej warszawskiej restauracji N31.

– To miejsce dla miłośników jedzenia, którzy chcą rozwijać swoje pasje i doskonalić umiejętności, a także dla zawodowych kucharzy i szefów kuchni, którzy chcą doskonalić swój warsztat – wyjaśniają Aleksandra i Ernest Jagodziścy.

W ofercie Chef’s Table by Ernest Jagodziński znajdą się m.in. szkolenia dla profesjonalistów, warsztaty dla miłośników gotowania, pokazy kulinarne, sesje zdjęciowe, czy spotkania z szefami kuchni. Projekt zapowiada się niezwykle inspirująco – wystarczy spojrzeć na zaplanowane w październiku szkolenia.

Więcej informacji znajdziecie na stronie: www.chefstable.com.pl.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Konkurs Bocuse d’Or. Team Poland w drodze do Trondheim

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Dania zwycięzcą Bocuse d’Or Europe 2024

POLAGRA 2022: oto najważniejsze informacje

Zakończenie lata z F…ing Delicious. Dekonstrukcja dań kuchni wielkopolskiej

Wielkie emocje po finale konkursu Mięsne Specjały Polskiej Kuchni. Zaglądamy za kulisy kulinarnych zmagań