Aktualności

Orient, harmonia i współczesność – nowe kolekcje Lubiana Premium 

Orient, harmonia i współczesność – nowe kolekcje Lubiana Premium 

Porcelana Lubiana zaprezentowała trzy nowe kolekcje z niedawno debiutującej linii Premium: Marrakesz, River i Roma Eto Hotel. Zestawy wysokiej jakości porcelany, wpisującej się w światowe trendy i są odpowiedzią na potrzeby zawodowych kucharzy oraz sektora HoReCa 

Marrakesz, Roma Eto Hotel oraz River zabiorą nas w podróż po oriencie, ponadczasowym stylu i nowoczesnym dynamizmie, prezentując unikalne zdobienia w szykownym wydaniu. Kolekcje poleca Paweł Stawicki – jeden z najbardziej cenionych szefów kuchni w Trójmieście i ambasador marki. 

Kolekcje powstały z myślą o profesjonalistach z branży HORECA, którzy w swojej pracy dbają o każdy detal tak, aby końcowy efekt zaprezentowany na talerzu zachwycił największych krytyków kulinarnych. Trzy wyjątkowe linie opowiadają historię o aromatycznej kuchni pełnej estetycznych doznań i zaskakujących połączeń. 

River 

Śnieżnobiały zestaw River tworzą subtelne fale, które doskonale oddają dynamizm, jaki panuje w świecie aktualnych trenów. Są gwarancją atrakcyjnego wyeksponowania potraw i wyjątkowej aranżacji stołu. Proste wzornictwo, które prezentuje kolekcja River jest nie tylko modne, ale także idealnie podkreśla szlachetność porcelany. 

Marrakesz 

 Kolekcja Marrakesz zdobiona popularną w aranżacji wnętrz koniczyną marokańską, wprowadza na stół powiew orientu. Wzór ten kojarzący się z harmonią i precyzją, podkreśli wizualnie aromatyczne dania kuchni bliskowschodniej. Doda także koloru lokalnym potrawom. Marrakesz dostępny jest w 5 odcieniach (czerni, bieli, błękicie, mięcie, szarości) w wariancie kwadratowym lub okrągłym. 

Rome Eto Hotel

To ukłon w stronę współczesnej klasyki. Delikatne kręgi na białej powierzchni kojarzą się z  precyzją i elegancją. Naturalne, nieprzemijalne piękno porcelanowej zastawy Rome Eto Hotel podkreśli walory estetyczne każdego dania. Perfekcyjnie wykonana i nieprzemijająca w swoim fasonie, świetnie dopasuje się do każdego wnętrza. 

Trwałe, perfekcyjnie wykonane produkty z linii Lubiana Premium, oznaczone pięcioma gwiazdkami jakości, powstały z myślą o najbardziej wymagających klientach z branży gastronomicznej i hotelarskiej. Produkty posiadają wzmocnione obrzeża i umożliwiają sztaplowanie. Nadają się do użytkowania w kuchence mikrofalowej oraz do mycia w zmywarce. 

Kolekcje poleca Paweł Stawicki, który w 2017 roku otrzymał prestiżową nagrodę Szef Jutra. Obecnie jest head chefem w restauracji Mercato w gdańskim hotelu Hilton, dla której w 2019 r. uzyskał trzy czapki w Żółtym Przewodniku Gault&Millau. Wraz ze swoim zespołem wygrał także pierwszą edycję prestiżowego konkursu kulinarnego Archimagirus, który odbył się w 2019 roku na zamku w Gniewie. 

Nowe propozycje marki Lubiana znalazły się również w katalogu produktowym HORECA 2020, który powstał przy współpracy z producentami wyposażenia wnętrz Krosno i Amefa. 

Nowe kolekcje dostępne są na stronie www.lubiana.com.pl  

Orient, harmonia i współczesność – nowe kolekcje Lubiana Premium 

Orient, harmonia i współczesność – nowe kolekcje Lubiana Premium 

Porcelana Lubiana zaprezentowała trzy nowe kolekcje z niedawno debiutującej linii Premium: Marrakesz, River i Roma Eto Hotel. Zestawy wysokiej jakości porcelany, wpisującej się w światowe trendy i są odpowiedzią na potrzeby zawodowych kucharzy oraz sektora HoReCa 

Marrakesz, Roma Eto Hotel oraz River zabiorą nas w podróż po oriencie, ponadczasowym stylu i nowoczesnym dynamizmie, prezentując unikalne zdobienia w szykownym wydaniu. Kolekcje poleca Paweł Stawicki – jeden z najbardziej cenionych szefów kuchni w Trójmieście i ambasador marki. 

Kolekcje powstały z myślą o profesjonalistach z branży HORECA, którzy w swojej pracy dbają o każdy detal tak, aby końcowy efekt zaprezentowany na talerzu zachwycił największych krytyków kulinarnych. Trzy wyjątkowe linie opowiadają historię o aromatycznej kuchni pełnej estetycznych doznań i zaskakujących połączeń. 

River 

Śnieżnobiały zestaw River tworzą subtelne fale, które doskonale oddają dynamizm, jaki panuje w świecie aktualnych trenów. Są gwarancją atrakcyjnego wyeksponowania potraw i wyjątkowej aranżacji stołu. Proste wzornictwo, które prezentuje kolekcja River jest nie tylko modne, ale także idealnie podkreśla szlachetność porcelany. 

Marrakesz 

 Kolekcja Marrakesz zdobiona popularną w aranżacji wnętrz koniczyną marokańską, wprowadza na stół powiew orientu. Wzór ten kojarzący się z harmonią i precyzją, podkreśli wizualnie aromatyczne dania kuchni bliskowschodniej. Doda także koloru lokalnym potrawom. Marrakesz dostępny jest w 5 odcieniach (czerni, bieli, błękicie, mięcie, szarości) w wariancie kwadratowym lub okrągłym. 

Rome Eto Hotel

To ukłon w stronę współczesnej klasyki. Delikatne kręgi na białej powierzchni kojarzą się z  precyzją i elegancją. Naturalne, nieprzemijalne piękno porcelanowej zastawy Rome Eto Hotel podkreśli walory estetyczne każdego dania. Perfekcyjnie wykonana i nieprzemijająca w swoim fasonie, świetnie dopasuje się do każdego wnętrza. 

Trwałe, perfekcyjnie wykonane produkty z linii Lubiana Premium, oznaczone pięcioma gwiazdkami jakości, powstały z myślą o najbardziej wymagających klientach z branży gastronomicznej i hotelarskiej. Produkty posiadają wzmocnione obrzeża i umożliwiają sztaplowanie. Nadają się do użytkowania w kuchence mikrofalowej oraz do mycia w zmywarce. 

Kolekcje poleca Paweł Stawicki, który w 2017 roku otrzymał prestiżową nagrodę Szef Jutra. Obecnie jest head chefem w restauracji Mercato w gdańskim hotelu Hilton, dla której w 2019 r. uzyskał trzy czapki w Żółtym Przewodniku Gault&Millau. Wraz ze swoim zespołem wygrał także pierwszą edycję prestiżowego konkursu kulinarnego Archimagirus, który odbył się w 2019 roku na zamku w Gniewie. 

Nowe propozycje marki Lubiana znalazły się również w katalogu produktowym HORECA 2020, który powstał przy współpracy z producentami wyposażenia wnętrz Krosno i Amefa. 

Nowe kolekcje dostępne są na stronie www.lubiana.com.pl  

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Znamy zwycięzców XII Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia

Bocuse d’Or. Aplikuj do Kulinarnej Ligi Mistrzów

RATIONAL ponownie zaprasza do sal pokazowych

3 sposoby na cięcie kosztów, dzięki zmianie etykiet

MAKRO Polska partnerem XVI Międzynarodowego Festiwalu Kuchni Dworskiej