Damian Gadomski nowym szefem kuchni w Bel Mare & Aqua Resort w Międzyzdrojach, obiekcie dostrzeżonym i nagrodzonym przez Travelist.
Damian Gadomski posiada ponad 15 letnie doświadczenie w gastronomii i ma swoim koncie liczne konkursy i nagrody – w tym za na najlepszy Hiszpański Tapas w Polsce. Współpracował z wieloma warszawskimi restauracjami, m.in. Rozbrat 20, Fatto a mano, Polot w kuchni Polskiej, Inny Wymiar, a także z Hotelem Airport Okęcie. W jego portfolio znalazł się także Zanzibar, gdzie w jednym z czołowych resortów, pełnił funkcję Szefa Kuchni.
Bel Mare & Aqua Resort jeden z największych rodzinnych hoteli nad Bałtykiem. W obiekcie mieszczą się 3 restauracje, serwujące dania kuchni międzynarodowej i polskiej.
Bel Mare & Aqua Resort oferuje ponadto:
- Bar & Longue Tawerna, sezonowo Beach Bar,
- trzy prywatne nadmorskie plaże z animacjami dla dzieci,
- basen i całoroczne lodowisko,
- SPA,
- place zabaw w tym park wodny i ścianki wspinaczkowe,
- Kids Play o powierzchni 400 m².,
- dwupoziomowa salę gier zręcznościowych Game Port,
- dwie sale gamingowe,
- całotygodniowe animacje dla dzieci.
W ramach Bel Mare & Aqua Resort powstaje także Aquapark w Międzyzdrojach, jeden z największych na wybrzeżu zachodnim, łączącym wiele funkcji: sport i rekreację, Spa i rehabilitację oraz infrastrukturę konferencyjno-gastronomiczną.
Źródło: mat. pras.