Porady branżowe

Mięsa wolnogotowane

W dobie rosnących kosztów energii, pracy i surowców oraz deficytu wykwalifikowanej kadry oferujemy doskonałe, gotowe mięsa, przygotowane w technologii sous-vide, w profesjonalnych warunkach zakładu produkcyjnego i w oparciu o najnowsze rozwiązania technologiczne. Kruche, soczyste. rozpływające się w ustach w dedykowanych sosach smakowych oraz sauté, pakowane są w pakiety o różnej gramaturze. Pozwalają one wykorzystać taką ilość, jaka w danym dniu jest potrzebna. Wygodne przechowywanie w warunkach chłodniczych zapewnia trwałość produktów do 3 miesięcy.

MOGUNTIA FOOD POLSKA

ul. Nektarowa 20, 62-002 Suchy Las, Jelonek

www.moguntia.pl

Mięsa wolnogotowane

W dobie rosnących kosztów energii, pracy i surowców oraz deficytu wykwalifikowanej kadry oferujemy doskonałe, gotowe mięsa, przygotowane w technologii sous-vide, w profesjonalnych warunkach zakładu produkcyjnego i w oparciu o najnowsze rozwiązania technologiczne. Kruche, soczyste. rozpływające się w ustach w dedykowanych sosach smakowych oraz sauté, pakowane są w pakiety o różnej gramaturze. Pozwalają one wykorzystać taką ilość, jaka w danym dniu jest potrzebna. Wygodne przechowywanie w warunkach chłodniczych zapewnia trwałość produktów do 3 miesięcy.

MOGUNTIA FOOD POLSKA

ul. Nektarowa 20, 62-002 Suchy Las, Jelonek

www.moguntia.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Food cost – jak znaleźć złoty środek?

Strategia marketingowa w branży HoReCa. Jak przyciągnąć gości i zwiększyć sprzedaż najmniejszym kosztem?

Polska wieprzowina jest produktem dla każdego

Skuteczna rekrutacja. Jak dobrze się przygotować?

Nowa odsłona Skarbów Serowara

Bursztynowa Bistro zna przepis na idealną serową ucztę