Produkty

Maestro Gold. Dla tych, którzy w kuchni nie uznają kompromisów

Maestro Gold. Dla tych, którzy w kuchni nie uznają kompromisów

Maestro Gold frytura, która pozwala na bardziej efektywne i korzystne biznesowo smażenie, przy jednoczesnym zachowaniu bardzo dobrych parametrów żywieniowych przyrządzanych potraw. Frytura Maestro Gold to unikalna kompozycja dwóch olejów: słonecznika wysokooleinowego i rzepaku. Wysoka wydajność, duża odporność na wysokie temperatury, punkt dymienia > 230°C, dwukrotnie dłuższy czas smażenia w porównaniu do popularnych frytur palmowych to właściwości frytury, które pomogą szefom kuchni obniżyć koszty przygotowania potraw oraz poprawić komfort pracy. Wysoki poziom jednonienasyconych kwasów tłuszczowych zapewnia korzystny profil żywieniowy i wyjątkową stabilność Maestro Gold. Neutralny zapach czyni ją idealnym rozwiązaniem
 w otwartych kuchniach.

Zakłady Tłuszczowe „Kruszwica” S.A.

ul. Niepodległości 42, 88-150 Kruszwica

tel.: (52) 353 52 02

www.ztkruszwica.pl

Maestro Gold. Dla tych, którzy w kuchni nie uznają kompromisów

Maestro Gold. Dla tych, którzy w kuchni nie uznają kompromisów

Maestro Gold frytura, która pozwala na bardziej efektywne i korzystne biznesowo smażenie, przy jednoczesnym zachowaniu bardzo dobrych parametrów żywieniowych przyrządzanych potraw. Frytura Maestro Gold to unikalna kompozycja dwóch olejów: słonecznika wysokooleinowego i rzepaku. Wysoka wydajność, duża odporność na wysokie temperatury, punkt dymienia > 230°C, dwukrotnie dłuższy czas smażenia w porównaniu do popularnych frytur palmowych to właściwości frytury, które pomogą szefom kuchni obniżyć koszty przygotowania potraw oraz poprawić komfort pracy. Wysoki poziom jednonienasyconych kwasów tłuszczowych zapewnia korzystny profil żywieniowy i wyjątkową stabilność Maestro Gold. Neutralny zapach czyni ją idealnym rozwiązaniem
 w otwartych kuchniach.

Zakłady Tłuszczowe „Kruszwica” S.A.

ul. Niepodległości 42, 88-150 Kruszwica

tel.: (52) 353 52 02

www.ztkruszwica.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

iVario Pro – nowa klasa wydajności

Bezdotykowa dezynfekcja dłoni z Dora Metal

tAPP Gastro – nowy, intuicyjny system POS. Na abonament!

Pierwsza cyfrowa karta menu

Violife Grecki biały – teraz także w kostkach

Bezprzewodowy rozpylacz elektrostatyczny Ecolab