Aktualności

Kulisy wielkiego finału konkursu “Chefs en Or – Polska Edycja” dla uczniów szkół gastronomicznych

Kulisy wielkiego finału konkursu “Chefs en Or – Polska Edycja” dla uczniów szkół gastronomicznych

Wielkie emocje po finale konkursu “Chefs en Or – Polska Edycja”, organizowanego przez Transgourmet i Selgros jeszcze nie opadły! W finałowej bitwie, która odbyła się 24 kwietnia w Instytucie Kulinarnym Transgourmet wzięło udział 10 najlepszych uczniów szkół gastronomicznych z całego kraju. Teraz ich zmagania można obejrzeć w filmie dostępnym na kanale Instytutu Kulinarnego. Zwyciężczynią okazała się Maria Lech, z Zespołu Szkół im. Emilii Sukertowej-Biedrawiny w Malinowie.

 

Jak Transgourmet i Selgros rozwijają młode kulinarne talenty? Na jakie szczegóły zwraca uwagę jury w ocenie konkursowych dań? Czy doświadczenie zdobyte na konkursach kulinarnych przydaje się w życiu zawodowym Szefów Kuchni? Ile treningów trzeba odbyć aby zwyciężyć w konkursie Chefs en Or? Odkryj kulisy wielkiego finału konkursu Chefs en Or w obszernej relacji video!

Źródło: Selgros

Kulisy wielkiego finału konkursu “Chefs en Or – Polska Edycja” dla uczniów szkół gastronomicznych

Kulisy wielkiego finału konkursu “Chefs en Or – Polska Edycja” dla uczniów szkół gastronomicznych

Wielkie emocje po finale konkursu “Chefs en Or – Polska Edycja”, organizowanego przez Transgourmet i Selgros jeszcze nie opadły! W finałowej bitwie, która odbyła się 24 kwietnia w Instytucie Kulinarnym Transgourmet wzięło udział 10 najlepszych uczniów szkół gastronomicznych z całego kraju. Teraz ich zmagania można obejrzeć w filmie dostępnym na kanale Instytutu Kulinarnego. Zwyciężczynią okazała się Maria Lech, z Zespołu Szkół im. Emilii Sukertowej-Biedrawiny w Malinowie.

 

Jak Transgourmet i Selgros rozwijają młode kulinarne talenty? Na jakie szczegóły zwraca uwagę jury w ocenie konkursowych dań? Czy doświadczenie zdobyte na konkursach kulinarnych przydaje się w życiu zawodowym Szefów Kuchni? Ile treningów trzeba odbyć aby zwyciężyć w konkursie Chefs en Or? Odkryj kulisy wielkiego finału konkursu Chefs en Or w obszernej relacji video!

Źródło: Selgros

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Gęsina na św. Marcina od Grzegorza Gajdy, szefa kuchni w Novotel Poznań Centrum

Cukiernia Sowa idzie z duchem czasu! Remodeling kolejnych lokali właśnie dobiegł końca

Upfield Professional zmienia nazwę na Violife Professional

Violife na Plant-Powered Perspectives 2022

Kulinarni mistrzowie Polski w dziczyźnie 2021 wyłonieni!

Dwie restauracje z Wodnej Wieży wśród najlepszych w Polsce