...

Aktualności

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów, czyli doroczne święto gastronomii odbędzie się 8 października 2024. Tematy przewodnie tegorocznej edycji to kuchnia włoska, zarządzanie restauracją ze szczególnym położeniem nacisku na przywództwo oraz produkt jako istotny element sukcesu. Na scenie pojawią się rozpoznawalni mówcy oraz uznani branżowi eksperci.

Uczestnicy spotkają się, by skorzystać z części edukacyjnej oraz zapoznać się z aktualną ofertą dla HoReCa w części ekspozycyjnej. Możliwość posmakowania wielu produktów w tym rynkowych nowości jest też ważnym atutem tego spotkania. W trakcie wydarzenia możliwe jest także poznanie oferty w zakresie wyposażenia dla gastronomii.

Co to znaczy, że żywność jest bezpieczna? Kto w Polsce odpowiada za bezpieczeństwo zdrowotne żywności? Gdzie można znaleźć informacje o niebezpiecznych produktach żywnościowych? Czym należy kierować się dokonując zakupów żywności?

W jaki sposób zapewnić sobie sukces w prowadzeniu cateringu dietetycznego w Polsce? Jakie są kluczowe czynniki wpływające na rozwój firmy w tym sektorze?

Z jakimi problemami od lat boryka się pomijana gałąź branży gastronomicznej zajmująca się żywieniem klinicznym? Co można zrobić, aby podnieść jakość świadczonych usług w klinicznym żywieniu zbiorowym? Jakie zmiany powinny zajść na poziomie przepisów dotyczących żywienia szpitalnego oraz stałej kontroli jakości posiłków serwowanych przez polskie i zagraniczne firmy świadczące takie usługi na terenie naszego kraju?

To tylko niektóre z pytań, na które odpowiedzi można będzie znaleźć w trakcie Kongresu.

Szczegółowy program: kongresszefowkuchni.pl/program.

Udział w kongresie jest bezpłatny dla szefów kuchni, restauratorów i kucharzy. Rejestracja jest obowiązkowa. Osoby spoza branży nie mogą uczestniczyć w wydarzeniu.

Panel rejestracyjny: kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-się.

Źródło: Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów, czyli doroczne święto gastronomii odbędzie się 8 października 2024. Tematy przewodnie tegorocznej edycji to kuchnia włoska, zarządzanie restauracją ze szczególnym położeniem nacisku na przywództwo oraz produkt jako istotny element sukcesu. Na scenie pojawią się rozpoznawalni mówcy oraz uznani branżowi eksperci.

Uczestnicy spotkają się, by skorzystać z części edukacyjnej oraz zapoznać się z aktualną ofertą dla HoReCa w części ekspozycyjnej. Możliwość posmakowania wielu produktów w tym rynkowych nowości jest też ważnym atutem tego spotkania. W trakcie wydarzenia możliwe jest także poznanie oferty w zakresie wyposażenia dla gastronomii.

Co to znaczy, że żywność jest bezpieczna? Kto w Polsce odpowiada za bezpieczeństwo zdrowotne żywności? Gdzie można znaleźć informacje o niebezpiecznych produktach żywnościowych? Czym należy kierować się dokonując zakupów żywności?

W jaki sposób zapewnić sobie sukces w prowadzeniu cateringu dietetycznego w Polsce? Jakie są kluczowe czynniki wpływające na rozwój firmy w tym sektorze?

Z jakimi problemami od lat boryka się pomijana gałąź branży gastronomicznej zajmująca się żywieniem klinicznym? Co można zrobić, aby podnieść jakość świadczonych usług w klinicznym żywieniu zbiorowym? Jakie zmiany powinny zajść na poziomie przepisów dotyczących żywienia szpitalnego oraz stałej kontroli jakości posiłków serwowanych przez polskie i zagraniczne firmy świadczące takie usługi na terenie naszego kraju?

To tylko niektóre z pytań, na które odpowiedzi można będzie znaleźć w trakcie Kongresu.

Szczegółowy program: kongresszefowkuchni.pl/program.

Udział w kongresie jest bezpłatny dla szefów kuchni, restauratorów i kucharzy. Rejestracja jest obowiązkowa. Osoby spoza branży nie mogą uczestniczyć w wydarzeniu.

Panel rejestracyjny: kongresszefowkuchni.pl/zarejestruj-się.

Źródło: Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Kolejne kolacje Bocuse d’Or Poland on Tour za nami!

iVario w gastronomii: Produkcja bez kompromisów

Nowy Szef Kuchni w Sofitel Warsaw Victoria

Drugi konkurs nominowany rozstrzygnięty. Znamy zwycięzców Kulinarnego Rajdu Mistrzów

Kolacja według Trylogii Henryka Sienkiewicza. Szefowie kuchni gotują dla WOŚP!

La Brasserie Moderne wśród laureatów międzynarodowego konkursu World Luxury Restaurant Awards 2024

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.