...

Aktualności

Kolacja z Maestro! Lemon Resort Spa zaprasza na wieczór z Andrzejem Polanem

Kolacja z Maestro! Lemon Resort Spa zaprasza na wieczór z Andrzejem Polanem

Już 8 czerwca w Lemon Resort Spa odbędzie się wyjątkowe spotkanie, czyli „Kolacja z Maestro”. Bohaterem czerwcowej edycji wydarzenia będzie Andrzej Polan.

Lemon Resort Spa zaprasza na niezwykłą kolację degustacyjną, której dyrygować będzie Andrzej Polan, wybitny szef kuchni i osobowość telewizyjna, wraz z Dyrektorem F&B Januszem Garncarczykiem i zespołem Restauracji Lemon.

Kolacja rozpocznie się na zewnątrz przywitaniem nad jeziorem, następnie goście przejdą do nowej sali bankietowej Lemon Resort Spa, gdzie skosztują 5 wykwintnych dań przy muzyce na żywo, w otoczeniu pięknych kwiatów, z doskonałym winem z Winnicy Gródek i anielskim głosem Ewy Novel.

Zakupu biletów można dokonać drogą telefoniczną, pod numerem: 532 950 188.

Źródło: Lemon Resort Spa

Kolacja z Maestro! Lemon Resort Spa zaprasza na wieczór z Andrzejem Polanem

Kolacja z Maestro! Lemon Resort Spa zaprasza na wieczór z Andrzejem Polanem

Już 8 czerwca w Lemon Resort Spa odbędzie się wyjątkowe spotkanie, czyli „Kolacja z Maestro”. Bohaterem czerwcowej edycji wydarzenia będzie Andrzej Polan.

Lemon Resort Spa zaprasza na niezwykłą kolację degustacyjną, której dyrygować będzie Andrzej Polan, wybitny szef kuchni i osobowość telewizyjna, wraz z Dyrektorem F&B Januszem Garncarczykiem i zespołem Restauracji Lemon.

Kolacja rozpocznie się na zewnątrz przywitaniem nad jeziorem, następnie goście przejdą do nowej sali bankietowej Lemon Resort Spa, gdzie skosztują 5 wykwintnych dań przy muzyce na żywo, w otoczeniu pięknych kwiatów, z doskonałym winem z Winnicy Gródek i anielskim głosem Ewy Novel.

Zakupu biletów można dokonać drogą telefoniczną, pod numerem: 532 950 188.

Źródło: Lemon Resort Spa

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Wielki powrót konkursu Wielkopolski Kucharz Roku 2022!

Zgłoś wino w konkursie, poznaj opinie ekspertów. Mija termin zgłoszeń do konkursu WINOPL

Znamy laureatów 2. edycji konkursu KULINARNY PUCHAR Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego

Nowo otwarte Bistro Młyn w samym sercu gdańskiej Wyspy Spichrzów

Wielkopolski Kucharz Roku 2024. Ostatnia szansa na zgłoszenie!

Paweł Gruba prelegentem podczas Targów Horeca

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.