...

Aktualności

Kolacja degustacyjna z mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny

Kolacja degustacyjna z mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny

Bartosz Zajdel, szef kuchni restauracji LOFT w Gostyniu i Jakub Żymelski, zastępca szefa kuchni Hotelu i Restauracji Antonińska w Lesznie, zwyciężyli III Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie – Memoriał Mariana Tarnawskiego. Już 9 grudnia LOFT zaprasza na wyjątkową kolację degustacyjną z mistrzami i vicemistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny. Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie szef patron restauracji Waldemar Kaniewski.

W restauracji LOFT emocje jeszcze nie opadły po wygranej szefa kuchni Bartosza Zajdela w Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie, a już 9 grudnia o godz. 18.00 odbędzie się specjalna kolacja degustacyjna. Wraz z mistrzami Bartoszem Zajdelem i Jakubem Żymelskim, gotować będą vicemistrzowie Polski w przyrządzaniu dziczyzny, czyli Dawid Wysoki i Dawid Cieśliński. Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie szef patron restauracji Loft Waldemar Kaniewski, który zadba o słodką niespodziankę podczas wieczoru.

Szefowie przygotują specjalne menu składające się z kilku pozycji z dziczyzną w roli głównej – dania nie są dostępne w codziennej karcie. Ponadto, goście będą mieli możliwość porozmawiać z twórcami tych pyszności. Spotkanie odbędzie się w klimacie Świąt Bożego Narodzenia, aby wspólnie rozpocząć ten magiczny czas.

Restauracja LOFT mieści się w ścisłym centrum Gostynia w miejscu, w którym w latach 70-tych ubiegłego wieku siedzibę miała fabryka mebli. Powstała z chęci stworzenia na mapie miasta niepowtarzalnego, przestronnego oraz gustownie urządzonego miejsca. Jest to restauracja, która loftowym wnętrzem nawiązuje do historii, a nowoczesna kuchnia polska jest dopełnieniem całości.

Kolacja degustacyjna z mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny

Kolacja degustacyjna z mistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny

Bartosz Zajdel, szef kuchni restauracji LOFT w Gostyniu i Jakub Żymelski, zastępca szefa kuchni Hotelu i Restauracji Antonińska w Lesznie, zwyciężyli III Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie – Memoriał Mariana Tarnawskiego. Już 9 grudnia LOFT zaprasza na wyjątkową kolację degustacyjną z mistrzami i vicemistrzami Polski w przyrządzaniu dziczyzny. Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie szef patron restauracji Waldemar Kaniewski.

W restauracji LOFT emocje jeszcze nie opadły po wygranej szefa kuchni Bartosza Zajdela w Mistrzostwa Polski w Dziczyźnie, a już 9 grudnia o godz. 18.00 odbędzie się specjalna kolacja degustacyjna. Wraz z mistrzami Bartoszem Zajdelem i Jakubem Żymelskim, gotować będą vicemistrzowie Polski w przyrządzaniu dziczyzny, czyli Dawid Wysoki i Dawid Cieśliński. Nad przebiegiem kolacji czuwać będzie szef patron restauracji Loft Waldemar Kaniewski, który zadba o słodką niespodziankę podczas wieczoru.

Szefowie przygotują specjalne menu składające się z kilku pozycji z dziczyzną w roli głównej – dania nie są dostępne w codziennej karcie. Ponadto, goście będą mieli możliwość porozmawiać z twórcami tych pyszności. Spotkanie odbędzie się w klimacie Świąt Bożego Narodzenia, aby wspólnie rozpocząć ten magiczny czas.

Restauracja LOFT mieści się w ścisłym centrum Gostynia w miejscu, w którym w latach 70-tych ubiegłego wieku siedzibę miała fabryka mebli. Powstała z chęci stworzenia na mapie miasta niepowtarzalnego, przestronnego oraz gustownie urządzonego miejsca. Jest to restauracja, która loftowym wnętrzem nawiązuje do historii, a nowoczesna kuchnia polska jest dopełnieniem całości.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Smaki Podlasia” 2022 rozstrzygnięty

Inspirujący program Targów Cleaning Expo 2023

Tork ponownie uhonorowany nagrodą Business Superbrands

Transport żywności kurierem to usługa. DPD partnerem GASTROTARGÓW SMAKKi 2023

W Instytucie Kulinarnym Transgourmet odbyła się pierwsza edycja szkolenia sędziowskiego

Pierogarnia Stary Młyn otwiera nową restaurację we Wrocławiu!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.