18 marca w restauracji Lemon odbędzie się wyjątkowe wydarzenie. Goście będą mieli okazję uczestniczyć w uroczystej, 5-daniowej kolacji przygotowanej osobiście przez dwóch mistrzów kulinarnych. Do Gródka nad Dunajcem zapraszają Janusz Garncarczyk i Kurt Scheller.
Janusz Garncarczyk jest szefem kuchni restauracji Lemon w Lemon Resort SPA i współwłaścicielem studia kulinarnego Cook Nook. Wraz z restauracją Lemon osiągający sukcesy w najważniejszych rankingach np.: Gault&Millau Polska, pozyskujący prestiżowe certyfikaty tj. Certyfikat Menu Bez Glutenu nadawany przez Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej, a także odnoszący sukcesy w ogólnokrajowych konkursach wraz ze swoimi uczniami oraz kucharzami.
Kurt Scheller jest znanym szwajcarskim szef kuchni, łączącym miłość do gotowania z podróżami. Doświadczenie zawodowe zdobywał w wielu prestiżowych restauracjach na całym świecie, zyskując uznanie zarówno wśród profesjonalistów, jak i miłośników dobrej kuchni. Jest laureatem wielu prestiżowych nagród, członkiem i założycielem organizacji kulinarnych, a także jurorem w znanych konkursach kulinarnych oraz znaczącym głosem doradczym w dziedzinie kulinarnej.
Poniżej przedstawiamy menu, które będzie serwowane podczas kolacji degustacyjnej.
Data: 18.03.2023, g. 18:00
Miejsce: Restauracja Lemon, Gródek nad Dunajcem 83
Cena: 299zł/os.
Rezerwacja: 532 950 188 / [email protected]