Aktualności

Jak finansowo motywować pracowników gastronomii? Paweł Gruba zaprasza na Targi Polagra

Jak finansowo motywować pracowników gastronomii? Paweł Gruba zaprasza na Targi Polagra

Targi to nie tylko miejsce spotkań z wystawcami, ale też przestrzeń, w której można pozyskać bezcenną kontakty i wiedzę. Okazji ku temu będzie sporo, także dla świata gastronomii. Doskonale znany w świecie gastronomii Paweł Gruba zaprosi na szkolenie, a następnie, powiązaną z nim, dyskusję ze swoimi gośćmi.

Paweł Gruba, manager znany z „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia” powie jak finansowo doceniać pracowników, a jednocześnie nie generować kosztów nie do udźwignięcia dla firmy. Podpowie jak sprawić, żeby kucharze, pomocnicy, kelnerzy, barmani (i ich pracodawcy!) mieli poczucie finansowej sprawiedliwości i satysfakcji. O tym usłyszymy w środę, 25 września w godz. 12.00 – 13.00, w trakcie mini-szkolenia pt. „Skuteczny system motywacyjno-prowizyjny na kuchnię, bar i salę”.

Po jego zakończeniu Paweł Gruba zaprosi na scenę poznańskich i wrocławskich szefów kuchni i restauratorów – doskonale znanych w świecie gastronomii ekspertów. W dobie rosnących kosztów i rynku pracownika temat dyskusji wydaje się jak najbardziej na czasie.

Pomysłami, praktyką i wiedzą podzielą się: Michał Kuter – właściciel restauracji A nóż widelec, Monika Kasprzak – właścicielka i sushi masterka Nare Sushi, Dawid Łagowski – szef kuchni w Hotel Illon, Młyńska 12 i Marina Gaj oraz Katarzyna Daniłowicz, czyli szefowa kuchni w Restauracji Tarasowa (zlokalizowanej we wrocławskiej Hali Stulecia).

Wraz z prowadzącym zastanowią się, jak optymalizować koszty pracownicze, zachowując wysokie zaangażowanie zespołu. Debata odbędzie się w godz. 13.00 – 14.00.

Formularz rejestracyjny: Szkolenie dla gastronomii (polagra.pl).

Źródło: Targi Polagra

Jak finansowo motywować pracowników gastronomii? Paweł Gruba zaprasza na Targi Polagra

Jak finansowo motywować pracowników gastronomii? Paweł Gruba zaprasza na Targi Polagra

Targi to nie tylko miejsce spotkań z wystawcami, ale też przestrzeń, w której można pozyskać bezcenną kontakty i wiedzę. Okazji ku temu będzie sporo, także dla świata gastronomii. Doskonale znany w świecie gastronomii Paweł Gruba zaprosi na szkolenie, a następnie, powiązaną z nim, dyskusję ze swoimi gośćmi.

Paweł Gruba, manager znany z „Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia” powie jak finansowo doceniać pracowników, a jednocześnie nie generować kosztów nie do udźwignięcia dla firmy. Podpowie jak sprawić, żeby kucharze, pomocnicy, kelnerzy, barmani (i ich pracodawcy!) mieli poczucie finansowej sprawiedliwości i satysfakcji. O tym usłyszymy w środę, 25 września w godz. 12.00 – 13.00, w trakcie mini-szkolenia pt. „Skuteczny system motywacyjno-prowizyjny na kuchnię, bar i salę”.

Po jego zakończeniu Paweł Gruba zaprosi na scenę poznańskich i wrocławskich szefów kuchni i restauratorów – doskonale znanych w świecie gastronomii ekspertów. W dobie rosnących kosztów i rynku pracownika temat dyskusji wydaje się jak najbardziej na czasie.

Pomysłami, praktyką i wiedzą podzielą się: Michał Kuter – właściciel restauracji A nóż widelec, Monika Kasprzak – właścicielka i sushi masterka Nare Sushi, Dawid Łagowski – szef kuchni w Hotel Illon, Młyńska 12 i Marina Gaj oraz Katarzyna Daniłowicz, czyli szefowa kuchni w Restauracji Tarasowa (zlokalizowanej we wrocławskiej Hali Stulecia).

Wraz z prowadzącym zastanowią się, jak optymalizować koszty pracownicze, zachowując wysokie zaangażowanie zespołu. Debata odbędzie się w godz. 13.00 – 14.00.

Formularz rejestracyjny: Szkolenie dla gastronomii (polagra.pl).

Źródło: Targi Polagra

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Restauracja Concordia Taste ma za sobą wyjątkowy festiwal!

Czy mięso wieprzowe sprzyja naszemu zdrowiu?

Smak, radość, pasja i biznes. Dojrzałe WINO z nowościami

Kawowe Mistrzostwa Polski 2024. Wydarzenie dla pasjonatów kawy na Targach Horeca!

II etap XIII edycji Ogólnopolskiego Konkursu dla szkół gastronomicznych na najlepszy przepis kulinarny

III Ogólnopolski Konkurs Kulinarny Smaki Podlasia