Aktualności

Grzybobranie w Novej Woli

Przyszedł czas na jesienne, sezonowe menu w Novej Woli. W jednej z najlepszych warszawskich restauracji zlokalizowanej na 1 piętrze hotelu Crowne Plaza Warsaw The HUB zawitały borowki, kurki i podgrzybki. Nad nowymi, kulinarnymi propozycjami czuwał jak zawsze niezawodny szef kuchni, Paweł Suchenek.

– Czas na grzybobranie na talerzu – mówi Paweł Suchenek. – To najlepszy sezon by skosztować leśnych skarbów. W sezonowej karcie Novej Woli zaczynamy tostem maślanym i smażonymi grzybami. Czeka również tagliatelle z grzybowym ragout oraz pieczeń rzymska z dziczyzny z puree z pieczonego selera w towarzystwie smażonych grzybów.

W jesiennej odsłonie sezonowego menu czekają również pierogi z leśnymi grzybami. Na deser, propozycja dla prawdziwych łasuchów – knedle ze śliwkami, kwaśną śmietaną i bułka tarta z masłem. Kulinarna jesień zawitała w Novej Woli już na dobre!

Restauracja Nova Wola, Crowne Plaza Warsaw-The Hub, Rondo Daszyńskiego 2, Warszawa.

https://novawola.com

Źródło: mat. pras.

Grzybobranie w Novej Woli

Przyszedł czas na jesienne, sezonowe menu w Novej Woli. W jednej z najlepszych warszawskich restauracji zlokalizowanej na 1 piętrze hotelu Crowne Plaza Warsaw The HUB zawitały borowki, kurki i podgrzybki. Nad nowymi, kulinarnymi propozycjami czuwał jak zawsze niezawodny szef kuchni, Paweł Suchenek.

– Czas na grzybobranie na talerzu – mówi Paweł Suchenek. – To najlepszy sezon by skosztować leśnych skarbów. W sezonowej karcie Novej Woli zaczynamy tostem maślanym i smażonymi grzybami. Czeka również tagliatelle z grzybowym ragout oraz pieczeń rzymska z dziczyzny z puree z pieczonego selera w towarzystwie smażonych grzybów.

W jesiennej odsłonie sezonowego menu czekają również pierogi z leśnymi grzybami. Na deser, propozycja dla prawdziwych łasuchów – knedle ze śliwkami, kwaśną śmietaną i bułka tarta z masłem. Kulinarna jesień zawitała w Novej Woli już na dobre!

Restauracja Nova Wola, Crowne Plaza Warsaw-The Hub, Rondo Daszyńskiego 2, Warszawa.

https://novawola.com

Źródło: mat. pras.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

GASTROTARGI SMAKKi 2024. Kawowe święto!

Gdy kończą się żarty, wkracza Winterhalter

Poznaliśmy laureatów II edycji konkursu Kulinarny Puchar Polskiego Mięsa Wołowego i Wieprzowego

Strefa Dobrego Smaku Violife podczas Green Film Festival

Empiryczny przewodnik po restauracjach. Konferencja Made For Restaurant edycja “Experience & Design” za nami!

Znamy datę Bocuse d’Or Poland 2025