Aktualności

Grzybobranie w Novej Woli

Przyszedł czas na jesienne, sezonowe menu w Novej Woli. W jednej z najlepszych warszawskich restauracji zlokalizowanej na 1 piętrze hotelu Crowne Plaza Warsaw The HUB zawitały borowki, kurki i podgrzybki. Nad nowymi, kulinarnymi propozycjami czuwał jak zawsze niezawodny szef kuchni, Paweł Suchenek.

– Czas na grzybobranie na talerzu – mówi Paweł Suchenek. – To najlepszy sezon by skosztować leśnych skarbów. W sezonowej karcie Novej Woli zaczynamy tostem maślanym i smażonymi grzybami. Czeka również tagliatelle z grzybowym ragout oraz pieczeń rzymska z dziczyzny z puree z pieczonego selera w towarzystwie smażonych grzybów.

W jesiennej odsłonie sezonowego menu czekają również pierogi z leśnymi grzybami. Na deser, propozycja dla prawdziwych łasuchów – knedle ze śliwkami, kwaśną śmietaną i bułka tarta z masłem. Kulinarna jesień zawitała w Novej Woli już na dobre!

Restauracja Nova Wola, Crowne Plaza Warsaw-The Hub, Rondo Daszyńskiego 2, Warszawa.

https://novawola.com

Źródło: mat. pras.

Grzybobranie w Novej Woli

Przyszedł czas na jesienne, sezonowe menu w Novej Woli. W jednej z najlepszych warszawskich restauracji zlokalizowanej na 1 piętrze hotelu Crowne Plaza Warsaw The HUB zawitały borowki, kurki i podgrzybki. Nad nowymi, kulinarnymi propozycjami czuwał jak zawsze niezawodny szef kuchni, Paweł Suchenek.

– Czas na grzybobranie na talerzu – mówi Paweł Suchenek. – To najlepszy sezon by skosztować leśnych skarbów. W sezonowej karcie Novej Woli zaczynamy tostem maślanym i smażonymi grzybami. Czeka również tagliatelle z grzybowym ragout oraz pieczeń rzymska z dziczyzny z puree z pieczonego selera w towarzystwie smażonych grzybów.

W jesiennej odsłonie sezonowego menu czekają również pierogi z leśnymi grzybami. Na deser, propozycja dla prawdziwych łasuchów – knedle ze śliwkami, kwaśną śmietaną i bułka tarta z masłem. Kulinarna jesień zawitała w Novej Woli już na dobre!

Restauracja Nova Wola, Crowne Plaza Warsaw-The Hub, Rondo Daszyńskiego 2, Warszawa.

https://novawola.com

Źródło: mat. pras.

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Cudze pijacie, swego nie znacie? Lidl Polska i Międzynarodowe Targi Poznańskie stawiają na polskie wino

HEINZ Selection 2024. Poznaliśmy kolejne najlepsze burgerownie

Wielki Finał mistrzostw Barista of The Year 2024

Zamek Topacz przedstawia nowe menu pełne smakowych doznań

Nowa fabryka i 50 tysięcy iVario: Rational Wittenheim SAS celebruje sukces

Przemysław Klima o meandrach posiadania dwóch gwiazdek Michelin i współpracy z firmą Grafen