...

Aktualności

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Festiwal Kuchni Międzynarodowej odbędzie się 19 kwietnia 2023 r. w hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa. Podczas wydarzenia czekają na Was pokazy live cooking na stoiskach targowych wystawców, debaty eksperckie, kolacja degustacyjna „Menu Przyszłości” i Marcina Dańca.

Program Festiwalu:

14:00 Start live cookingów na stoiskach targowych wystawców

14:45 Debata: Trendy w gastronomii – „menu przyszłości” Prowadzenie Mateusz Piłat, Kierownik marketingu Unilever Food Solutions Polska

15:15 Debata: Jak skutecznie obniżać koszty w gastronomii? Prowadzenie Janusz Garncarczyk – Szef Kuchni Lemon Resort & SPA, Trener kulinarny

16:00 Debata: Rola social mediów w budowaniu profesjonalnego wizerunku w branży. Prowadzenie Agencja Wizerunkowa Dobocom

17:00 Rozpoczęcie 5 setowej kolacji degustacyjnej „Menu Przyszłości” – Live Streaming wydarzenia przez YouTube

Kolację przygotują szefowie kuchni:

Dominik Wróblewski, Restauracja Hotelu Wróblewscy Chez Dominik

Daniel Staroń, Doradca Technologiczny klienta Vortumnus

Emil Dziubak, Regionalny Szef Kuchni UFS

Kamil Mateńka, Restauracja Epoka w Warszawie, kulinarny freelancer

Sławomir Saguła, Restauracja Villa Adamo

20:00 Występ Gwiazdy Wieczoru – Marcin Daniec – One Man Show

21:30 Część Nieoficjalna

01:00 Zakończenie części nieoficjalnej

Bilety: Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023, Bilety na Wydarzenie, Zakopane | goingapp.pl

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Festiwal Kuchni Międzynarodowej odbędzie się 19 kwietnia 2023 r. w hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa. Podczas wydarzenia czekają na Was pokazy live cooking na stoiskach targowych wystawców, debaty eksperckie, kolacja degustacyjna „Menu Przyszłości” i Marcina Dańca.

Program Festiwalu:

14:00 Start live cookingów na stoiskach targowych wystawców

14:45 Debata: Trendy w gastronomii – „menu przyszłości” Prowadzenie Mateusz Piłat, Kierownik marketingu Unilever Food Solutions Polska

15:15 Debata: Jak skutecznie obniżać koszty w gastronomii? Prowadzenie Janusz Garncarczyk – Szef Kuchni Lemon Resort & SPA, Trener kulinarny

16:00 Debata: Rola social mediów w budowaniu profesjonalnego wizerunku w branży. Prowadzenie Agencja Wizerunkowa Dobocom

17:00 Rozpoczęcie 5 setowej kolacji degustacyjnej „Menu Przyszłości” – Live Streaming wydarzenia przez YouTube

Kolację przygotują szefowie kuchni:

Dominik Wróblewski, Restauracja Hotelu Wróblewscy Chez Dominik

Daniel Staroń, Doradca Technologiczny klienta Vortumnus

Emil Dziubak, Regionalny Szef Kuchni UFS

Kamil Mateńka, Restauracja Epoka w Warszawie, kulinarny freelancer

Sławomir Saguła, Restauracja Villa Adamo

20:00 Występ Gwiazdy Wieczoru – Marcin Daniec – One Man Show

21:30 Część Nieoficjalna

01:00 Zakończenie części nieoficjalnej

Bilety: Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023, Bilety na Wydarzenie, Zakopane | goingapp.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Nowy Rok i nowe rozdanie w Academy Bocuse d’Or Poland

Jakub Kasprzak zwycięzcą Bocuse d’Or Poland 2021! Zobacz fotorelację

Woda na przystawkę, ziemia jako danie główne i powietrze na deser? Kulinarny Puchar Polski idzie na żywioł

ConnectedCooking od Rational: W ten sposób możesz w pełni wykorzystać potencjał swojej kuchni

Tork ponownie uhonorowany nagrodą Business Superbrands

Wielki powrót konkursu Wielkopolski Kucharz Roku 2022!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.