Festiwal Kuchni Międzynarodowej odbędzie się 19 kwietnia 2023 r. w hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa. Podczas wydarzenia czekają na Was pokazy live cooking na stoiskach targowych wystawców, debaty eksperckie, kolacja degustacyjna „Menu Przyszłości” i Marcina Dańca.
Program Festiwalu:
14:00 Start live cookingów na stoiskach targowych wystawców
14:45 Debata: Trendy w gastronomii – „menu przyszłości” Prowadzenie Mateusz Piłat, Kierownik marketingu Unilever Food Solutions Polska
15:15 Debata: Jak skutecznie obniżać koszty w gastronomii? Prowadzenie Janusz Garncarczyk – Szef Kuchni Lemon Resort & SPA, Trener kulinarny
16:00 Debata: Rola social mediów w budowaniu profesjonalnego wizerunku w branży. Prowadzenie Agencja Wizerunkowa Dobocom
17:00 Rozpoczęcie 5 setowej kolacji degustacyjnej „Menu Przyszłości” – Live Streaming wydarzenia przez YouTube
Kolację przygotują szefowie kuchni:
Dominik Wróblewski, Restauracja Hotelu Wróblewscy Chez Dominik
Daniel Staroń, Doradca Technologiczny klienta Vortumnus
Emil Dziubak, Regionalny Szef Kuchni UFS
Kamil Mateńka, Restauracja Epoka w Warszawie, kulinarny freelancer
Sławomir Saguła, Restauracja Villa Adamo
20:00 Występ Gwiazdy Wieczoru – Marcin Daniec – One Man Show
21:30 Część Nieoficjalna
01:00 Zakończenie części nieoficjalnej
Bilety: Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023, Bilety na Wydarzenie, Zakopane | goingapp.pl