Aktualności

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Festiwal Kuchni Międzynarodowej odbędzie się 19 kwietnia 2023 r. w hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa. Podczas wydarzenia czekają na Was pokazy live cooking na stoiskach targowych wystawców, debaty eksperckie, kolacja degustacyjna „Menu Przyszłości” i Marcina Dańca.

Program Festiwalu:

14:00 Start live cookingów na stoiskach targowych wystawców

14:45 Debata: Trendy w gastronomii – „menu przyszłości” Prowadzenie Mateusz Piłat, Kierownik marketingu Unilever Food Solutions Polska

15:15 Debata: Jak skutecznie obniżać koszty w gastronomii? Prowadzenie Janusz Garncarczyk – Szef Kuchni Lemon Resort & SPA, Trener kulinarny

16:00 Debata: Rola social mediów w budowaniu profesjonalnego wizerunku w branży. Prowadzenie Agencja Wizerunkowa Dobocom

17:00 Rozpoczęcie 5 setowej kolacji degustacyjnej „Menu Przyszłości” – Live Streaming wydarzenia przez YouTube

Kolację przygotują szefowie kuchni:

Dominik Wróblewski, Restauracja Hotelu Wróblewscy Chez Dominik

Daniel Staroń, Doradca Technologiczny klienta Vortumnus

Emil Dziubak, Regionalny Szef Kuchni UFS

Kamil Mateńka, Restauracja Epoka w Warszawie, kulinarny freelancer

Sławomir Saguła, Restauracja Villa Adamo

20:00 Występ Gwiazdy Wieczoru – Marcin Daniec – One Man Show

21:30 Część Nieoficjalna

01:00 Zakończenie części nieoficjalnej

Bilety: Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023, Bilety na Wydarzenie, Zakopane | goingapp.pl

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023

Festiwal Kuchni Międzynarodowej odbędzie się 19 kwietnia 2023 r. w hotelu Nosalowy Dwór Resort & Spa. Podczas wydarzenia czekają na Was pokazy live cooking na stoiskach targowych wystawców, debaty eksperckie, kolacja degustacyjna „Menu Przyszłości” i Marcina Dańca.

Program Festiwalu:

14:00 Start live cookingów na stoiskach targowych wystawców

14:45 Debata: Trendy w gastronomii – „menu przyszłości” Prowadzenie Mateusz Piłat, Kierownik marketingu Unilever Food Solutions Polska

15:15 Debata: Jak skutecznie obniżać koszty w gastronomii? Prowadzenie Janusz Garncarczyk – Szef Kuchni Lemon Resort & SPA, Trener kulinarny

16:00 Debata: Rola social mediów w budowaniu profesjonalnego wizerunku w branży. Prowadzenie Agencja Wizerunkowa Dobocom

17:00 Rozpoczęcie 5 setowej kolacji degustacyjnej „Menu Przyszłości” – Live Streaming wydarzenia przez YouTube

Kolację przygotują szefowie kuchni:

Dominik Wróblewski, Restauracja Hotelu Wróblewscy Chez Dominik

Daniel Staroń, Doradca Technologiczny klienta Vortumnus

Emil Dziubak, Regionalny Szef Kuchni UFS

Kamil Mateńka, Restauracja Epoka w Warszawie, kulinarny freelancer

Sławomir Saguła, Restauracja Villa Adamo

20:00 Występ Gwiazdy Wieczoru – Marcin Daniec – One Man Show

21:30 Część Nieoficjalna

01:00 Zakończenie części nieoficjalnej

Bilety: Festiwal Kuchni Międzynarodowej 2023, Bilety na Wydarzenie, Zakopane | goingapp.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Znamy laureatów konkursu Chefs en Or dla uczniów szkół gastronomicznych

Lemoniada niejedno ma imię – azjatycki sposób na orzeźwienie

Restauracja Bella Storia z Wrocławia: zaufanie gości zdobyliśmy ciężką pracą

Kongres Szefów Kuchni i Restauratorów 2024

Kulinarny Rajd Mistrzów 2022

Wielki Finał II Edycji Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere