Aktualności

Druga edycja Grand Dinners już w listopadzie!

Druga edycja Grand Dinners już w listopadzie!

Po majowym sukcesie premierowych kolacji Grand Dinners nadszedł czas na jesienną edycję kulinarnych emocji na poziomie sześciu gwiazdek Michelin. W dniach 7-8 listopada w restauracji Belvedere w warszawskich Łazienkach Królewskich odbędą się dwie ekskluzywne kolacje przygotowane przez kulinarnych artystów z Francji i Polski.

Agencja Smarten, która jest organizatorem tego wydarzenia, postawiła sobie poprzeczkę bardzo wysoko, aby po raz kolejny zaskoczyć wszystkich fine dinning lovers, którzy zdecydują się zakupić zaproszenie na ten kulinarny spektakl. Grand Dinners to jedyne takie wydarzenie w Polsce, gdzie kolacje przygotowują szefowie kuchni oznaczeni trzema gwiazdkami Michelin, co w naszym kraju jest niewątpliwie niecodzienną atrakcją.

Już dzisiaj możemy uchylić rąbka tajemnicy i zapowiedzieć, że jesienna kolacja będzie wielkim zaskoczeniem dla koneserów wysublimowanych smaków i wielkich emocji, które zaserwują nam szefowie kuchni z Francji. Pierwszym jest Christophe Bacquie, wielka postać francuskiej sceny kulinarnej, którego „Christophe Bacquie Restaurant” w Prowansji oznaczona jest 3 gwiazdkami Michelin i 5 czapkami Gault & Millau, drugi wśród 100 najlepszych szefów na świecie, Kawaler Orderu Legii Honorowej – najwyższego odznaczenia nadawanego przez państwo francuskie, posiadacz prestiżowego tytułu MOF (najlepszy profesjonalista w swojej dziedzinie we Francji). Drugim szefem kuchni jest Emmanuel Renaut, właściciel hotelu i restauracji Flocons de Sel *** we francuskich Alpach, posiadacz 3 gwiazdek Michelin i 5 czapek Gault & Millau, czwarty wśród 100 najlepszych szefów kuchni na świecie, posiadacz prestiżowego tytułu MOF.

Trzecim szefem kuchni, który będzie miał niebywałą okazję przygotować kolacje z tak wielkimi nazwiskami światowego formatu będzie Polak Tomasz Łagowski, szef kuchni restauracji Belvedere, który w swojej karierze zawodowej gotował dla wielu światowych osobistości, prezydentów, premierów. Finalista wielu konkursów kulinarnych w Polsce i zagranicą.

Autorski pairing alkoholowy zapewni firma Moët Hennessy Polska, która w swoim portfolio posiada wachlarz super premium alkoholi idealnie pasujący do tej rangi wydarzenia. Wieczór poprowadzi Karol Okrasa, jeden z najlepszych i najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni w Polsce.

Wspaniali szefowie kuchni, miejsce wydarzenia, wyjątkowe alkohole to elementy, które niewątpliwie wspólnie dostarczą niezapomnianych emocji i wielu wspaniałych doznań, które na długo pozostaną w pamięci wszystkich Gości.

Projektowi Grand Dinners przyświeca myśl – Przekraczamy bariery kulinarnej wyobraźni, zatem możemy spodziewać się kreacji nieoczywistych na najwyższym, światowym poziomie.

Partnerzy wydarzenia: Moët Hennessy Polska, Belvedere Gourmet Group

Organizatorem Grand Dinners jest agencja Smarten PR kreująca najbardziej prestiżowe wydarzenia kulinarne w Polsce.

www.onthetable.com.pl

Druga edycja Grand Dinners już w listopadzie!

Druga edycja Grand Dinners już w listopadzie!

Po majowym sukcesie premierowych kolacji Grand Dinners nadszedł czas na jesienną edycję kulinarnych emocji na poziomie sześciu gwiazdek Michelin. W dniach 7-8 listopada w restauracji Belvedere w warszawskich Łazienkach Królewskich odbędą się dwie ekskluzywne kolacje przygotowane przez kulinarnych artystów z Francji i Polski.

Agencja Smarten, która jest organizatorem tego wydarzenia, postawiła sobie poprzeczkę bardzo wysoko, aby po raz kolejny zaskoczyć wszystkich fine dinning lovers, którzy zdecydują się zakupić zaproszenie na ten kulinarny spektakl. Grand Dinners to jedyne takie wydarzenie w Polsce, gdzie kolacje przygotowują szefowie kuchni oznaczeni trzema gwiazdkami Michelin, co w naszym kraju jest niewątpliwie niecodzienną atrakcją.

Już dzisiaj możemy uchylić rąbka tajemnicy i zapowiedzieć, że jesienna kolacja będzie wielkim zaskoczeniem dla koneserów wysublimowanych smaków i wielkich emocji, które zaserwują nam szefowie kuchni z Francji. Pierwszym jest Christophe Bacquie, wielka postać francuskiej sceny kulinarnej, którego „Christophe Bacquie Restaurant” w Prowansji oznaczona jest 3 gwiazdkami Michelin i 5 czapkami Gault & Millau, drugi wśród 100 najlepszych szefów na świecie, Kawaler Orderu Legii Honorowej – najwyższego odznaczenia nadawanego przez państwo francuskie, posiadacz prestiżowego tytułu MOF (najlepszy profesjonalista w swojej dziedzinie we Francji). Drugim szefem kuchni jest Emmanuel Renaut, właściciel hotelu i restauracji Flocons de Sel *** we francuskich Alpach, posiadacz 3 gwiazdek Michelin i 5 czapek Gault & Millau, czwarty wśród 100 najlepszych szefów kuchni na świecie, posiadacz prestiżowego tytułu MOF.

Trzecim szefem kuchni, który będzie miał niebywałą okazję przygotować kolacje z tak wielkimi nazwiskami światowego formatu będzie Polak Tomasz Łagowski, szef kuchni restauracji Belvedere, który w swojej karierze zawodowej gotował dla wielu światowych osobistości, prezydentów, premierów. Finalista wielu konkursów kulinarnych w Polsce i zagranicą.

Autorski pairing alkoholowy zapewni firma Moët Hennessy Polska, która w swoim portfolio posiada wachlarz super premium alkoholi idealnie pasujący do tej rangi wydarzenia. Wieczór poprowadzi Karol Okrasa, jeden z najlepszych i najbardziej rozpoznawalnych szefów kuchni w Polsce.

Wspaniali szefowie kuchni, miejsce wydarzenia, wyjątkowe alkohole to elementy, które niewątpliwie wspólnie dostarczą niezapomnianych emocji i wielu wspaniałych doznań, które na długo pozostaną w pamięci wszystkich Gości.

Projektowi Grand Dinners przyświeca myśl – Przekraczamy bariery kulinarnej wyobraźni, zatem możemy spodziewać się kreacji nieoczywistych na najwyższym, światowym poziomie.

Partnerzy wydarzenia: Moët Hennessy Polska, Belvedere Gourmet Group

Organizatorem Grand Dinners jest agencja Smarten PR kreująca najbardziej prestiżowe wydarzenia kulinarne w Polsce.

www.onthetable.com.pl

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Pewnego razu na Dzikim Zachodzie. Z wizytą u Wojciecha Wojtkowiaka, szefa kuchni Indian Steak

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Wyjątkowa oferta Topseller zaprezentowana przez Transgourmet i Selgros na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów 

Trend Talk: Wszystko o Ghost Kitchens

ConnectedCooking od Rational: W ten sposób możesz w pełni wykorzystać potencjał swojej kuchni

SUP – regulacje dla gastronomii. Pobierz darmowy, edukacyjny ebook!