Przepis przygotował Patryk Kotarba, szef który objął stanowisko szefa kuchni FoodFans Catering
Przepis przygotował Patryk Kotarba, szef który objął stanowisko szefa kuchni FoodFans Catering
Przepis przygotował Patryk Kotarba, szef który objął stanowisko szefa kuchni FoodFans Catering
Udostępnij!
„Restaurant Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.