Aktualności

Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski zwycięzcami KPP 2022

Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski zwycięzcami KPP 2022

Wykryto nieprawidłowości w wyliczeniu punktacji w 20. edycji Kulinarnego Pucharu Polski. Zwycięzcami zostali Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski. Natomiast Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro otrzyma tytuł “Najlepszego z Najlepszych”.

Komunikat organizatora:

“Szanowni Państwo,

po ogłoszeniu wyników na tegorocznej gali Kulinarnego Pucharu Polski, podczas procedury kontrolnej wykryto nieprawidłowości w wyliczeniu punktacji. Kontrola wykazała, że w elektronicznym systemie obsługi konkursu pojawił się błąd, w następstwie którego uczestnikom konkursu przyznano niewłaściwe finalne wartości punktowe.

W związku z tym powołano komisję rewizyjną, która po ponownym przeliczeniu głosów stwierdziła, że najwyższą liczbę punktów od wszystkich sędziów jury konkursowego otrzymał zespół Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski, którzy tym samym zostali zwycięzcami 20 edycji Kulinarnego Pucharu Polski.

Klasyfikacja drużyn kształtuje się zatem następująco:

• Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski – 1385 punktów

• Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro – 1375 pkt

• Tomasz Ziółkowski i Oliwier Kowalczyk – 1373 pkt

• Łukasz Wódz i Sebastian Plasota – 1290 pkt

Zespoły nagrodzone podczas Gali Konkursu w dniu 27 września zatrzymają przekazane im nagrody rzeczowe i finansowe. Zwycięska drużyna otrzyma tytuł „Najlepszego z Najlepszych”, statuetkę KPP oraz nagrodę pieniężną wraz z zagranicznym wyjazdem na szkolenie kulinarne.

Bardzo przepraszamy za zaistniały błąd i zapewniamy, że zostaną podjęte działania, aby taka sytuacja nie powtórzyła się w przyszłości.

Organizatorzy Konkursu, Przewodniczący Jury”

Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski zwycięzcami KPP 2022

Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski zwycięzcami KPP 2022

Wykryto nieprawidłowości w wyliczeniu punktacji w 20. edycji Kulinarnego Pucharu Polski. Zwycięzcami zostali Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski. Natomiast Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro otrzyma tytuł “Najlepszego z Najlepszych”.

Komunikat organizatora:

“Szanowni Państwo,

po ogłoszeniu wyników na tegorocznej gali Kulinarnego Pucharu Polski, podczas procedury kontrolnej wykryto nieprawidłowości w wyliczeniu punktacji. Kontrola wykazała, że w elektronicznym systemie obsługi konkursu pojawił się błąd, w następstwie którego uczestnikom konkursu przyznano niewłaściwe finalne wartości punktowe.

W związku z tym powołano komisję rewizyjną, która po ponownym przeliczeniu głosów stwierdziła, że najwyższą liczbę punktów od wszystkich sędziów jury konkursowego otrzymał zespół Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski, którzy tym samym zostali zwycięzcami 20 edycji Kulinarnego Pucharu Polski.

Klasyfikacja drużyn kształtuje się zatem następująco:

• Bartosz Fabiś i Michał Kozłowski – 1385 punktów

• Kamil Tłuczek i Piotr Kuzdro – 1375 pkt

• Tomasz Ziółkowski i Oliwier Kowalczyk – 1373 pkt

• Łukasz Wódz i Sebastian Plasota – 1290 pkt

Zespoły nagrodzone podczas Gali Konkursu w dniu 27 września zatrzymają przekazane im nagrody rzeczowe i finansowe. Zwycięska drużyna otrzyma tytuł „Najlepszego z Najlepszych”, statuetkę KPP oraz nagrodę pieniężną wraz z zagranicznym wyjazdem na szkolenie kulinarne.

Bardzo przepraszamy za zaistniały błąd i zapewniamy, że zostaną podjęte działania, aby taka sytuacja nie powtórzyła się w przyszłości.

Organizatorzy Konkursu, Przewodniczący Jury”

Udostępnij!

Może zainteresują Ciebie

Polska organizuje eliminacje do Olimpiady w pizzy neapolitańskiej

No Mince marki The Vegetarian Butcher wygrywa w plebiscycie Roślinnie Jemy

Historia jednej decyzji. Kinga Karasińska opowiada o otwarciu Cook Nook

Bocuse d’Or on Tour w jesiennej odsłonie

Chef’s Table by Ernest Jagodziński

Essity zdobywa platynowy medal EcoVadis