Pasjonat hotelarstwa i gastronomii z 20-letnim doświadczeniem w branży. Menedżer i dyrektor kilku hoteli, trener w wielu projektach unijnych oraz szkoleniowiec w firmie consultingowej. Założyciel firmy consultingowej, która doradza, szkoli hotelarzy i prowadzi obiekty hotelowe, doradza i przygotowuje obiekty do otwarcia. Uwielbia hotele o charakterze butikowym, z klimatem. Aktywnie uczestniczy w wielu spotkaniach branżowych i konferencjach o tematyce hotelarskiej i gastronomicznej. Ekspert branżowy w Hotelach PLUS.
„Restaurant Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Magazyn skierowany jest do szefów kuchni, właścicieli i menedżerów restauracji, firm cateringowych oraz szkół gastronomicznych. W każdym numerze publikujemy ciekawe i merytoryczne artykuły, wywiad z wybitną osobistością z branży HoReCa oraz przepisy znanych szefów kuchni.