Przez sześć sezonów był managerem restauracji w programie Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia. Współwłaściciel projektu V4B Vision For Business, który wpływa na zwiększenie zysków w restauracji. Konsultant, prowadzący i trener w projekcie Akademia Mistrzów Smaku by Belvedere w Łazienkach Królewskich. Ostatnio głośno jest o jego nowym projekcie „Grube Rozmowy”, do których zaprasza ludzi ze świata gastronomii.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.