Pierwsze kroki w gastronomii stawiał u bokuRafała Jelewskiego oraz Dominika Brodziaka w hotelu Park w Poznaniu.Ważnym etapem kariery zawodowej była praca w hotelu Platinum Palace orazzdobycie Kulinarnego Pucharu Polski. Uczestniczył w szkoleniach kulinarnych w Hiszpanii – „Hofmann Cooking School’’, Szwecji – Kosta Boda Art Hotel oraz Al Maha, A Luxury Collection Desert Resort w Dubaju.Preferuje kuchnię polską – nowoczesną, opartą na świeżych, regionalnych produktach.
Restaurant Management to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego.
Restaurant Management ukazuje się co dwa miesiące w bezpłatnej wersji interaktywnej oraz w ekskluzywnej wersji drukowanej. Nasza redakcja jest również organizatorem Chefs Academy – warsztatów dla szefów kuchni.